Sitebunker cea mai safe găzduire web

Sitebunker cea mai safe găzduire web

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. M-am gândit să vă spun câteva secrete despre găzduirea pe Sitebunker. Pe lângă preț, atunci când ne alegem găzduirea pentru blog, trebuie să punem cel mai mare accent pe siguranța oferită.

Găzduire web 

Știu că sunt multe bloggerițe care încă nu au domeniu și poate nu au facut trecerea către un domeniu deoarece nu știu ce hosting să aleagă. Știu asta deoarece am mai fost întrebată de la ce provider am găzduirea și cum am ales acest provider. Ei bine domeniul eu îl am de pe RoTLD iar hostingul de pe Sitebunker.ro și i-am ales tot prin recomandarea altor utilizatori. Dar dacă voi vreți să vi le achiziționați din același loc, puteți verifica și achiziționa și pe Sitebunker domeniul pe care vi-l doriți.

Sitebunker

Story time

Poate pe multe dintre voi nu vă interesează ce pachete au de oferit providerii de hosting. Dar vă spun din proprie experiență că este foarte important să știți de la început cât de mult suport veți primi de ei. Spre norocul meu, această poveste a început dezastruos daaar, s-a terminat cu bine pentru mine.

Acum ceva timp am vrut eu să fac nu stiu ce modificări blog-ului. Pe scurt am pus un plug-in, nu mai știu care și nici pentru ce era. Îmi amintesc doar că îmi dadea o eroare atunci când voiam să postez sau editez un articol nou. Am început prin a dezactiva și elimina acel plug-in, dar între timp îmi stricase ceva pe la baza de date. Bla- bla…. și din una în alta, nu știu cum am reușit, dar am reușit să îmi sterg blogul. DA, exact, mi-am șters blogul. 

Nu vă dați seama ce poker face am făcut la ecran când am accesat bolocanmihaela.ro și îmi spunea că nu există nimic. Cu toată rușinea am apelat la suport la hosting. Ghiciți ce mi-au spus ?!  ” Toate pachetele de hosting beneficiază GRATUIT de backup automat zilnic într-o locație externă.” Și că bineînțeles, ei îmi pot “învia” blogul. În acel momen m-am simtit de parcă era Crăciunul și primisem cel mai superb cadou. Cred că era duminică, așadar am răpit cuiva timpul liber. Dar în vreo 3-4 ore blog-ul meu era viu și nevătămat la loc. 

Ce oferă Sitebunker?

Așadar vă asigur că este extrem de important ca hostingul să vă ofere back-up automat zilnic. Și dacă mai este și gratuit, cu atat mai bine. Iar faptul că cei de Sitebunker sunt alături de mine 24/7, este mai mult decât liniștitor. 

Pe lângă back-up și customer support 24/7, ei au un antivirus foarte bine pus la punct astfel că de un an nu am avut deloc probleme cu virușii. 

Sitebunker

V-am pus mai sus o captură cu găzduirile oferite de ei. Dar cel mai bine ar fi să mergeți pe site. Puteți vedea exact toate pachetele și prețurile.

Blogul meu tocmai a făcut un an și sper că v-am transmis cât de mulțumită am fost de acest hosting pe parcursul acestui an!

 
 
 
 
 
Un follow și un like aici:
error5
Tweet 20


9 thoughts on “Sitebunker cea mai safe găzduire web”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!