Gerovital tratament expert cu părul meu

Gerovital tratament expert cu părul meu

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Utilizez de ceva timp de la Gerovital loțiunea cu Petroleum din gama Gerovital Tratament Expert.  Dar m-am decis să testez mai multe produse din această gamă. 

După cum am spus și mai sus, am tot folosit până acum produse de la Gerovital. Cum ar fi loțiunea cu Petroleum. Aceasta ajută părul degradat să-și recapete aspectul îngrijit și sănătos. Pe mine mă ajută foarte mult cu regenerarea părului. Iar de la Gerovital utilizez și produse pentru ten, nu doar pentru păr. Îmi place foarte mult și gama Gerovital Stop Acnee.

Dar astăzi ne-am adunat aici ca să vă povestesc despre gama Gerovital Tratament Expert și cele 4 produse pe care le utilizez momentan.

Balsam nutritiv cu Keratină Leave-in

Gerovital
Balsamul nutritiv cu Keratină LEAVE-IN oferă o hidratare instantă părului uscat, lăsându-l moale și strălucitor. Acționează în profunzimea firului de păr, îmbunătățind rezistența la rupere și lăsând părul ușor de descurcat și elastic.

Partea cea mai bună la acest balsam este că nu trebuie clătit deoarece este Leave-in. Chiar dacă este fără clătire, nu este greu de utilizat. Doar trebuie agitat înainte de utilizare. Apoi bineînțeles trebuie pulverizat pe părul uscat sau pe părul proaspăt spălat și uscat doar cu prosopul.

Beneficii: hidratează instant părul uscat. Părul devine moale, ușor de descurcat, mult mai flexibil și strălucitor.

Șampon uscat cu efect condiționant

Gerovital
Șampon uscat ce prelungește durata între 2 spălări, conferind părului volum și prospețime. Elimină excesul de sebum rapid, lăsând un păr curat și plin de volum. 

Se folosește ca orice alt șampon uscat. Se agită flaconul se pulverizează pe păr de la o distanță de 25-30 de centimentri. Iar apoi se masează ușor scalpul pentru a se absorbi. Ca un ultim pas, se periază și sunt gata de plecare.

Beneficii: împrospătează; conferă strălucire.

Șampon regenerant cu keratină 

Gerovital
Având în componența sa ingrediente precum keratina hidrolizată, șamponul regenerant Gerovital acționează direct asupra firului de păr prin refacerea nivelului de keratină, o proteină ce asigură părului elasticitate și-l protejează de efectele distructive ale agenților externi. 

Beneficii: redă vitalitate părului obosit şi combate căderea excesivă a părului.

Keratină lichidă Gerovital Tratament Expert

Gerovital
Keratina Lichidă este un tratament intensiv de prevenire a deteriorării părului. Serul reface keratina din firul de păr, distrusă de factori externi (produse de styling, poluare și raze UV) și interni. Acesta redă fermitatea şi rezistenţa firului de păr și conferă strălucire, de la rădăcină până la vârf. 

Stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratină. Keratina ajută părul să fie sănătos, rezistent, suplu, iar scăderea nivelului de keratină este rezultatul unui păr tern, subțire, fragil, lipsit de vitalitate. Pentru a ajuta părul să rămână frumos și sănătos, experții Gerovital au creat noi rețete eficiente pentru îngrijirea acestuia. Folosite periodic și în mod corect, produsele din gama Gerovital Tratament Expert Prevenire hrănesc în profunzime firul de păr, previn degradarea și ajută la refacerea structurii acestuia.

Mod de utilizare:
Se dă tot serul în partea de jos a fiolei, după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru ruperea fiolei, puteți folosi capacul de protecție – instrucțiunile se găsesc pe prospectul din interiorul cutiei – sau înfăşurând fiola într-un şerveţel, înainte de rupere. 
Întindeți serul pe lungimea firului de păr, pe părul proaspăt spălat și puțin uscat cu un prosop. Masați ușor, după care uscați cu uscătorul de păr – căldura asigură pătrunderea principiilor active în structura firului de păr.

Se aplică 1 fiolă la 2 zile, timp de 30 de zile și nu se clătește.  

Beneficii:

  • Previne deteriorarea părului
  • Previne și combate căderea părului și mătreața
  • Păr sănătos și rezistent cu elasticitate și volum
  • Aspect final sănătos și catifelat.

Voi ați utilizat până acum produsele din gama Gerovital Tratament Expert sau măcar unul dintre acestea? Aștept cu nerăbdare să îmi spuneți ce părere aveți despre ele!

 
Un follow și un like aici:


7 thoughts on “Gerovital tratament expert cu părul meu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!