Concurs Tchibo: Trăiește bucuria alături de cei dragi

Concurs Tchibo: Trăiește bucuria alături de cei dragi

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Tchibo a lansat un concurs, citiți în continuare pentru a afla mai multe detalii.

Exclusive!

Creează momente Exclusive și câștigă unul dintre cele 100 de seturi de căni cu design creat de tine.

Cafeaua a devenit o parte a vieţii noastre cotidiene: ne conectează, ne energizează și ne însoțește în cele mai frumoase momente. Fie că suntem acasă, în vizită sau la muncă, ne place să savurăm o cafea bună alături de familie, prieteni sau colegi, împărtășindu-le bucuriile pe care le trăim.

Iar dacă avem o cană cu valoare sentimentală, momentele de cafea sunt și mai prețioase. De aceea, Tchibo Exclusive lansează un concurs național. La acest concurs consumatorii pot câștiga unul din cele 100 de seturi de două căni cu design propus de ei. Până pe 29 noiembrie, iubitorii de cafea sunt așteptați pe site să-și dea frâu liber imaginației. Fiecare participant poate să personalizeze o cană, două sau trei, cu simboluri și mesaje inspirate de relațiile cu cei dragi. 

Următorul pas este să vă invitați prietenii de pe rețelele de socializare pe platformă să voteze modelele pe care le-ați făcut. 100 de căni cu cele mai multe voturi vor fi desemnate câștigătoare. Iar autorii vor fi premiați cu un set de două căni, cu designul făcut de ei, și cafea Tchibo Exclusive. Una dintre căni o puteți oferi cadou unei persoane dragi, pentru a savura momentele speciale care vă leagă. 

Tchibo

Bineînțeles, m-am înscris și eu cu un model creat de mine. Nu este nici pe departe cea mai draguță cană dintre toate celelalte participante. Am observat că sunt o grămadă de căni pline de sentimente și foarte draguțe. Am votat și eu câteva căni care mi-au plăcut cel mai mult. Dacă vă place cana mea, o puteți vota aici, iar dacă nu, puteți vota cana care vă place cel mai mult. Și, nu uitați, lăsați-vă purtați de sentimente și creați și voi o cană cu care să vă înscrieți în concurs.

Despre Tchibo

Compania germană Tchibo este o afacere de familie începută în anul 1949 în Hamburg de Max Hertz şi Carl Tchiling. În România istoria sa începe în 1997 când au fost efectuate primele importuri de cafea. Mărcile comercializate în România sunt: Exclusive, FOR BLACK `N WHITE, Privat Kaffee, Espresso, Family, Davidoff Café, Eduscho şi sistemul Cafissimo. 

Pentru a crea Tchibo Exclusive, experţii aleg doar cele mai bune boabe, care se coc pe îndelete în regiuni de cultivare atent selectate. Fiecare varietate de cafea este prăjită individual, până la nivelul optim. Apoi, experţii combină sortimentele pentru a obţine gustul bogat şi armonios al Exclusive, care te îmbie să îi strângi pe toți cei dragi laolaltă și să adăugați savoare fiecărui moment trăit împreună. 

Cum vi se pare acest concurs? Voi v-ați înscris?

Un follow și un like aici:


4 thoughts on “Concurs Tchibo: Trăiește bucuria alături de cei dragi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!