KiK România – provocări de ziua mea de nume

KiK România – provocări de ziua mea de nume

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. KiK România își continuă expansiunea și și-a deschis primul magazin din Brăila pe data de 8 noiembrie chiar de ziua mea de nume.

Evenimentul de deschidere Kik Romania în Brăila

Deși aveam ceva planuri de ziua mea, nu am putut refuza o așa invitație. “Clienții care vor trece pragul magazinului în ziua deschiderii, dar și pe 9 și 10 noiembrie, vor putea beneficia de 10% reducere la toate produsele și se vor bucura de atmosfera energică, cu muzică, baloane, faimoasa mascotă KiK și multe premii.” Asta ne promitea Kik. Până la urmă pe invitație scria VIP Cocktail Party, deci oarecum tot urma să sărbătoresc cumva. Așa că am reprogramat totul și mi-am făcut apariția la evenimentul de deschidere a primului magazin KiK în Brăila.  

KiK RomâniaKiK RomâniaȘi dacă a fost party, nu au putut lipsi băutura și gustările. Nici măcar primarul Brăilei nu a putut refuza invitația. Așa că a fost prezent la tăierea panglicii de inaugurare a magazinului.KiK RomâniaȘi dacă panglica a fost tăiată, ce urmează?? Să dăm iama printre rafturi și umerașe. Am fost foarte plăcut surprinsă să văd cât de variată este gama de produse a magazinului. KiK RomâniaKiK RomâniaKiK RomâniaAm găsit decorațiuni de crăciun, care sunt absolut divine. Nu lipsesc nici pernuțele pufoase, hainele de bărbați, de damă, de copii, accesoriile și nici măcar încălțările.KiK România

KiK România KiK România KiK RomâniaKiK România

KiK RomâniaKiK România

Provocarea KiK

Și acum urmează partea ce mai distractivă.

Cred că ați tot văzut pe instagramul meu, chiar și pe pagina de facebook, aceasta ținută. Ei bine povestea începe așa. KiK “se lăuda” cu niște prețuri super accesibile la toate produsele, de la accesorii până la articole vestimentare. Așadar provocarea lor pentru mine a fost să îmi aleg o ținută completă până în 50 de euro.

Ce ziceți ? M-am descurcat? Ei bine, țin să mă laud și eu acum, chiar am facut o treabă foarte bună. Mi-am ales o ținută completă pănâ în cei 50 de euro, ba mai mult de atât, pe lângă ținută, mi-am mai ales și un blazer. Poza de mai jos este prima poză făcută la “locul crimei”. Cred că doar după fața mea vă puteți da seama cât de bucuroasă eram că mi-am putut face o ținută completă.KiK RomâniaKiK România

Iar când spun ținută completă, chiar este completă. Aceasta cuprinde, bineînțeles rochia, care este absolut superbă. Îmi place foarte tare materialul care este unul fin, catifelat și ușor pufos. De asemenea s-au încadrat în preț și botinele, geanta și cureaua. Despre curea vă ziceam și la o poză pe instagram, îmi place foarte tare modelul brodat cu flori. Mi s-a părut a fi perfectă pentru toamnă. KiK RomâniaKiK RomâniaKiK RomâniaDar provocarile nu s-au oprit aici. Pe lângă ținuta mea a trebuit să mai aleg 2 ținute. O ținută a fost aleasă câștigătoarei de la concursul organizat pe instagram împreună cu cei de la KiK România. Iar o ținută i-am ales-o unui cumpărător la întâmplare.

În ce au constat ținutele câștigătorilor?

Până la urmă ținuta căștigătoarei mele de pe instagram s-a transformat în două ținute. Am fost atât de harnice încât ne-am încadrat în bugetul de 50 de euro cu… nu una, ci două ținute! Câștigătoarea mea și-a ales blazerul, maleta galbenă, care are un detaliu foarte drăguț la baza gâtului, geanta, precum și cele două perechi de pantaloni. Fericitului cumpărător “agățat” de mine în magazin, i-am ales o ținută ce s-a încadrat în bugetul de 150 de lei. Astfel el a putut pleca cu o ținută compusă din blugi, curea și cămașă. 

       KiK România  KiK România    KiK România

Nu-i așa că sunt super dragălași și bucuroși amândoi? Voi ce părere aveți despre ținutele alese?

 

 

Un follow și un like aici:
error0


12 thoughts on “KiK România – provocări de ziua mea de nume”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!