Galați City App în mâinile noastre

Galați City App în mâinile noastre

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Spun Galați City App în mânile noastre deoarece acum și orașul Galați are o aplicație care poate fi descarcată gratuit pe telefoanele noastre.

Ce este Galați City App?

Am spus mai sus “și orașul Galați” deoarece nu suntem primul oraș cu o astfel de aplicație. Este o aplicație dezvoltată de Eventya, aceeași care au dezvoltat City Apps pentru orașe precum: Sibiu, Brașov, București, Oradea, Baia Mare,  Timișoara și altele. Pe scurt Galați City App este o aplicație cu și despre Galați ce poate fi descărată gratuit de pe Google Play cât și în App Store. Pentru a fi sigură că o găsiți rapid, vă voi lăsa un link aici către varianta pentru android.

Galați City App Galați City App Galați City App

Galați City App Galați City App Galați City App

Cam așa arată aplicația. Este mult mai complexă de atât fiecare categorie având subcategorii. Pe mine cel mai tare mă încântă categoria de evenimente. Aceasta este actualizată constant cu toate evenimentele care au loc în oraș. Astfel pot verifica în fiecare zi, într-un singur loc toate evenimentele care urmează. 

Apoi la fel de importantă este și categoria pentru raportări incidente și sesizări. Aici fiecare utilizator poate face orice fel de sesizare despre anumite incindente care au loc in Galați. Partea bună aici este faptul că odată facută sesizarea, se poate urmări cursul ei până la un reprezentant al primăriei și până la rezolvarea acesteia.

Ca să nu mai specific că pe aplicație se găsesc toate restaurantele din Galați cu poze și recenzii. Dar și muzee, teatre și până la atracții și activități în aer liber.

Ai o afacere mică sau mijlocie?

Pe lângă cele menționate mai sus mai este încă un avantaj adus de această aplicație. Dacă ai o afacere mică sau mijlocie și ai nevoie de publicitate dar nu îți permiți încă să plătești o echipă de marketing, aplicația îți vine în ajutor. Tot ce trebuie să faci este să contactezi primaria pe adresa de email cristi.ochiu@primariagalati.ro și dacă te încadrezi, vei primi un user și o parolă. Cu acestea vei putea să îți postezi afacerea în aplicație. 

Iar acest lucru se aplică și în cazul în care vrei să îți promovezi un viitor eveniment. Pașii sunt aceeași.

Când s-a lansat ?

Galați City App

Bineînțeles, lansarea a avut loc în cadrul primariei Municipiului Galați. Totul s-a întămplat miercuri pe 31 octombrie. Am avut ocazia să particip și eu la lansarea acestei aplicații și să dau chiar și un mic interviu audio pentru viața-liberă Galați înainte de eveniment.

Galați City App

Tot la evenimentul de lansare a aplicației, a avut loc și lansarea video-ul de prezentarea a orașului Galați. Vă las mai jos link să îl urmăriți. Iar mai mult de atât, tot ce v-am prezentat despre aplicația mobilă, este și pe variantă desktop.

Voi ce părere aveți despre această aplicație? O veți descărca pentru a ajuta comunitatea să se modernizeze?

Un follow și un like aici:
error0


9 thoughts on “Galați City App în mâinile noastre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!