KiK România – Marea Deschidere în Brăila

KiK România – Marea Deschidere în Brăila

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. KiK Romania este în desfășurare! Tocmai am aflat că lanțul de magazine KiK ţinteşte extinderea în Romania prin deschiderea de 10 unităţi până la finalul anului.

Ce este KiK Romania? 

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania. Este o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa. Iar din 21 septembrie, compania a deschis la Oradea primul magazin din România. Până la finele anului fiind programate alte 10 deschideri, inclusiv în Brăila. Brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România.

“Odată cu intrarea pe piaţa din România, KiK ţinteşte extinderea pe plan local prin deschiderea de alte zece unităţi până la finalul anului 2018. Compania vizează expansiunea în oraşe cu populaţie de minimum 15.000 de locuitori, dar şi în oraşe mari, cum ar fi Bucureşti”, arată un comunicat al companiei.

Oferta de produse a brandului este reprezentată în principal de segmentul de textile. Dar este completată și de alte articole precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

Vă atașez aici și link-ul către pagina lor de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile. De asemenea am observat că se desfășoară și un giveaway draguț pe profilul lor de facebook așa că trageți o fugă să vedeți despre ce este vorba.

Când și unde?

Ceremonia de deschidere a primului magazin KiK din Brăila va avea loc joi, 8 noiembrie, începând cu ora 18:00. 

Evenimentul va avea loc la etajul 2 al centrului comercial Winmarkt.

Eu voi fi prezentă acolo și vă aștept cu drag și pe voi. Mai mult de atât am și un concurs foarte drăguț pe Instagram, iar cadoul constă într-o ținută KiK Romania aleasă împreună cu mine. Vă invit să vă înscrieți.

Ce ocazie mai bună de a mă răsfăța cu câteva cumpăraturi dacă nu de ziua mea de nume ?

Un follow și un like aici:


13 thoughts on “KiK România – Marea Deschidere în Brăila”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!