Deodorant nou lansat de Nivea

Deodorant nou lansat de Nivea

 Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. NIVEA lansează noul deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth, cu formulă emolientă ce calmează și hidratează intensiv pielea delicată a subratului chiar și după epilare.

Deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth

Pentru a-și păstra aspectul sănătos și catifelat, pielea subrațului are nevoie de o îngrijire specială, mai ales după epilare. Odată cu îndepărtarea părului nedorit, este înlăturat și un strat superficial al pielii. Această acțiune provoacă iritații: roșeață, mâncărime, senzație de arsură sau de piele foarte uscată.

Pentru a evita acest disconfort, NIVEA îți vine în ajutor cu noul deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth. Acesta are formulă emolientă ce calmează și hidratează intensiv pielea delicată a subrațului chiar și după epilare.

Deodorant

 

 

Produsul nu conține alcool etilic, în general responsabil de senzația de arsură, iar agenții de hidratare din componența sa au grijă de aspectul sănătos al pielii, lăsând-o fină ca mătasea. În noul deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth, alcoolul a fost înlocuit cu activatori anti-bacterieni puternici, care asigură 48 de ore de eficacitate împotriva mirosului neplăcut. Totodată, formula produsului garantează același nivel de protecție împotriva petelor de pe haine, ca celelalte deodorante NIVEA Black & White Invisible.

 

 

 

Mirosul NIVEA Black & White Silky Smooth este inspirat de parfumuri de top din lume, având accente floral-fructate care se combină armonios cu note verzi și de mosc. Notele de top sunt florile de magnolie, frunze de iederă și mandarine. Iar inima parfumului e dată de trandafirul de Damasc, completat de orhidee. Notele de bază sunt lemnul de santal și de amarant, mosc alb și prune.

Încearcă NIVEA Black & White Silky Smooth și bucură-te de o piele catifelată imediat după epilare!

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial. NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii. Este unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

Eu în prezent utilizez Nivea Fresh și abia aștept să testez și noua gama!

Un follow și un like aici:


10 thoughts on “Deodorant nou lansat de Nivea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!