Angrila oferă rochii de la mic la mare

Angrila oferă rochii de la mic la mare

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. De curând am descoperit pe Angrila o multitudine de rochii pentru copii, mirese și nu numai.

De ce Angrila ?

Prima regulă atunci când pornești în căutarea unei rochii este setarea unui buget. Fie că este vorba de rochia unui copil, fie că ești mireasă, fie că ești invită la o nuntă, fie că ești soacră mică sau mare bineînțeles, primul pas în alegerea unei rochii este alegerea bugetului disponibil. Astfel pe Angrila am putut găsi diverse rochii de la mic la mare atunci când vine vorba de vârstă cât și de prețuri.

Rochii de la mic la mare!

”Rochii de la mic la mare”, am menționat asta și în titlu. La ce m-am referit? Știm cu toții că la o nuntă principala atenție este îndreptată asupra miresei. Dar bineînțeles la o nuntă nu este vorba doar de ținuta miresei. Pe lângă mireasă sunt foarte importante și domnișoarele de onoare. Aproape majoritatea mireselor preferă de la 2 la 6 domnișoare de onoare. Aici este vorba și de câte verișoare sau prietene are mireasa deci pot varia și vârstele foarte tare. Iar în funcție de preferințele miresei, domnișoarele de onoare pot avea ținute asemănătoare sau nu. Personal mi se pare cel mai drăguț ca domnișoarele să aibă macar aceeași culoare la rochii dacă nu și același model. Și în a treia categorie intră mamele mirilor. Adică să fim serioși, dacă nu ar fi fost ele nu ar fi fost mirii, deci trebuie să le acordam și lor mare parte din atenție atunci când vine vorba de rochii.

Angrila Angrila Angrila

Regula numărul 2 în alegerea rochiilor

După ce am stabilit bugetul bineînțeles nu ne mai rămâne să ne alegem modelul de rochie dorit. Mie mi-a artas foarte tare atenția această rochie care este rochie de mireasă de tip Ball Gown.

Angrila Angrila Angrila

Rochia de mireasă de tip rochie de bal se caracterizează printr-o fustă plină dramatică, cu un corset potrivit. Este o rochie potrivită pentru diferite tipuri de corpuri. Este ideală pentru clepsidră sau figuri pline, deoarece fusta deplină ascunde corpul inferior și evidențiază talia. Cele mai multe versiuni sunt decupate pe umeri, cu decolteu scăzut, brațe expuse și fuste lungi și bufante.

Regula numărul 3 

După ce am ales rochia de mireasă ce credeți că urmează? Rochiile pentru domnișoarele de onoare. După cum am stabilit acestea pot fi sau nu asortate. Dar de dragul experimentului am încercat să găsesc pe Angrila rochii de domnișoare de onoare asortate cu rochia miresei.

Angrila Angrila Angrila

Nu-i așa că este de-a dreptul superbă această rochie mov cu umerii goi? Iar culoarea, culoarea contrastează foarte bine cu albul rochiei de mireasă.

Numărul 4 

Acum că am terminat cu mireasa și cu domnișoarele de onoare, bineînțeles urmează soacrele. Am ales tot un model cu umerii goi, dar de data această am ales un model mai clasic și mai chic.

 Angrila Angrila

Nu m-am putut decide ce culoare s-ar potrivi cel mai bine, așa că întrebarea pentru voi este:

Voi ce culoare ați alege pentru soacre?

 

Un follow și un like aici:


12 thoughts on “Angrila oferă rochii de la mic la mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!