Klarra Cosmetics – Cremă hidratantă de zi Caise & Colagen

Klarra Cosmetics – Cremă hidratantă de zi Caise & Colagen

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. De curând am terminat această cremă hidratantă de zi de la Klarra Cosmetics. Mirosul ei suav, vanilat, ușor floral m-a convins de la prima aplicare că îmi va plăcea. 

Crema hidratantă de zi Caise & Colagen Cremă Klarra Cosmetics

Este un produs manufacturat din ingrediente exclusiv naturale sau provenite din agricultura ecologică. Contribuie la refacerea barierei hidrolipidice și îmbunătățește nivelul de hidratare al pielii. Totodată stimulează capacitatea celulelor de a reține apa, reducând astfel disconformtul pielii. Crema hidratantă de zi Caise & Colagen de la Klarra Cosmetics are efect hidratant, nutritiv, emolient. Este potrivită în special pentru tenul normal, uscat, deshidratat. Contribuie la menținerea nivelului de hidratare optim al pielii, protejează pielea de agresiunea factorilor externi. Conferă tenului un aspect îngrijit, catifelat, hrănit și plăcut parfumat. 

Mod de folosire

Se poate folosi o dată sau de două ori pe zi, dimineața sau seara. Se recomandă folosirea produsului după o curățare adecvată a zonei aplicării. Se poate folosi și pentru îngrijirea gâtului sau decolteului. Se folosește o cantitate mică, se masează prin mișcări fine până la absorția în piele. Datorită tecturii ușoare se absoarbe repede în piele iar după aplicare lasă o senzație fină de hidratare, catifelare. 

Ingrediente și proprietățile acestora

Uleiul de caise –  este apreciat pentru efectul puternic hidratant, consolidează filmul hidrolipidic, protejând împotriva deshidratării.
Uleiul de vișine – restructurează și regenerează pielea matură, stimulează circulația la nivelul pielii, este un eficient antioxidant.
Untul de shea – bogat in fitosteroli, polifenoli și acizi grași esențiali, protejează pielea, fiind unul dintre cele mai apreciate unturi cosmetice datorită efectului nutritiv, regenerator și emolient pe care-l are asupra pielii.
Uleiul de cânepă – este unul dintre uleiurile vegetale cele mai bogate în acizi grași esențiali, reduce pierderile transepidermale, protejează pielea împotriva deshidratării, contribuind astfel la menținerea elasticității și supleței pielii.
Colagenul vegetal – acest element esențial al organismului – are capacitatea extraodinară de a forma la nivelul pielii o peliculă fină, non-ocluzivă, ce ajută la păstrarea nivelului optim de hidratare a pielii, contribuind la sporirea supleții și elasticității acesteia.
Vitamina E – acest oxidant puternic, protejează pielea de efectele negative ale factorilor de mediu, luptă împotriva semnelor îmbătrânirii cutanate, conferă elasticitate și suplețe, este un cunoscut regenerator dermic, consolidează epitelizarea și acțiunea enzimelor proprii ale pielii.

Mi-a plăcut foarte tare această cremă și următoare pe care vreau să o testez de la ei este cea intens revitalizantă cu vișine, trandafir & Q10. Aceasta este pentru ten matur și cred că miroase divin.

Voi ați încercat această cremă de la Klarra Cosmetics?

Un follow și un like aici:


1 thought on “Klarra Cosmetics – Cremă hidratantă de zi Caise & Colagen”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!