Toamna aduce sclipiri ultra metalice pe chipul tău!

Toamna aduce sclipiri ultra metalice pe chipul tău!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. După cum ne-a obișnuit, Melkior mereu ne surprinde cu noi lansări așa că nu putea să lase venirea toamnei fară nici o lansare și ne aduce sclipiri ultra metalice.

Sclipiri ultra metalice de la Melkior

           Dacă ești o iubitoare de sclipici ca mine, trebuie să ai noile farduri care reflectă lumina din toate unghiurile! Sunt nuanțe perfecte pentru sezonul toamnă–iarnă. Razele de lumină transformă machiajul tău într-unul spectaculos. Dă frâu liber imaginației și creează-ți machiajul care îți place și îți pune în valoare trăsăturile feței. Fie că este vorba despre un machiaj monocromatic, care să-ți pună în evidență privirea, fie că îmbini cu artă nuanțele toamnei, noile farduri Melkior nu lasă loc de interpretări. În acest sezon, glitterul și irizațiile metalice nu sunt destinate doar ocaziilor speciale, ci ne însoțesc și în machiajul cotidian. Îndrăznește să strălucești ori de câte ori simți nevoia.   
Melkior a lansat 3 farduri de pleoape Ultra Metalice, care se găsesc atât sub formă de cutie cu oglindă, cât și sub formă de rezervă:
 DELICIOUS FIG (ref.11983, ref.11883)               VIOLET SPELL (ref.11984, ref.11884)                   GREEN SAGA (ref.11986, ref.11886)
Sclipiri ultra metalice Sclipiri ultra metalice Sclipiri ultra metalice

           Sunt farduri care conferă un aspect metalic intens cu efect 3D. Prezintă rezistență îndelungată, asigură acoperire excelentă, sunt intens pigmentate și au o aderență bună la nivelul pielii. Este bine de știut că au o consistență mai densă și mai cremoasă, fiind secretul unui machiaj care să arate profesional. Au o formulă cu conținut foarte ridicat de perle, ceară de floarea soarelui și
Jojoba.  
           Fardurile Ultra Metalice se aplică uniform pe pleoapă și se estompează extrem de ușor. Aplică-le uscate cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele pentru un machiaj mai cuminte. Pentru un efect și mai intens, aplică fardul pe pleoape cu ajutorul pensulei pe care ai pulverizat, în prealabil, fixator de machiaj.

Nuanțe perlate

            În plus, Melkior a creat încă 2 nuanțe superbe de fard de pleoape, una mai perlată decât alta:
SENSIBILITY (ref.11982, ref.11882)                                 SWEET BLINK (ref.11985, ref.11885)

Sclipiri ultra metalice        Sclipiri ultra metalice

 

          Sunt farduri cu aspect perlat intens, extrem de pigmentate, care conțin particule fine de sclipici. Asigură acoperire excelentă, rezistă în timp, se aplică uniform și prezintă aderență bună. Încă o dată, le poți aplica uscate sau umede, în funcție de machiajul pe care dorești să-l obții. 

         Adaugă în paleta ta de farduri noile nuanțe și răsfată-ți pleoapele cu texturi perlate sau ultra metalice! Asortează acestui machiaj o manichiură cu efect holografic. Melkior a creat înca 3 nuanțe perlate de ojă care se găsesc atât în sticluță de 15ml, cât și în sticluță de voiaj, de 4,5ml. Fiecare sticluță are o formă ergonomică, sistem auto de curățare a sticlei și este prevazută cu pensulă lată pentru aplicare rapidă.
Alege culoarea preferată de Oja Perlata Holografica Melkior:

 HOLOGRANUDE (ref.21330, ref.21785)       HOLOGRAFEEL (ref.21332, ref.21787)      HOLOGRAVIOLET (ref.21331, ref.21786)

 

Sclipiri ultra metalice

Sclipiri ultra metaliceSclipiri ultra metalice

 

         Sunt oje spectaculoase și prezintă un efect holografic inedit. Conțin particule perlate foarte fine care capătă, în lumină, diferite reflexii. Prezintă rezistență, asigură acoperire foarte bună, uscare rapidă. Sunt mai pigmentate și conferă mai multă strălucire. Poartă o manichiură fascinant de frumoasă si atrăgătoare, cu diferite reflexii!

  • Preț Fard Pleoape Ultra Metalic 49.90 Lei
  • Preț Rezervă Fard Pleoape Ultra Metalic 39.90 Lei
  • Preț Ojă Holo 14.90 lei

Voi ce parere aveți de machiajul cu sclipiri ultra metalice pentru această toamnă?

 

 

Un follow și un like aici:


8 thoughts on “Toamna aduce sclipiri ultra metalice pe chipul tău!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!