Nivea mix me

Nivea mix me

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Nivea mix me este ultima noutate de la Nivea. Despre ce este vorba v-am povestit mai jos.

Nivea mix me

Tot ce trebuie să faci este să amesteci cremele din gamă! Ele sunt create alături de maeștri parfumieri parizieni special pentru a mirosi bine folosite atât individual, cât și combinate. Așa că amestecă-le după cum îți place și nu îți face griji: dacă nu sunt reguli, înseamnă că nu ai ce să greșești! Experimentează și distrează-te: cu doar 4 creme poți crea peste 25 de parfumuri. Găsește-l pe cel care te reprezintă – și bucură-te de o piele catifelată și parfumată.  Iar partea bună este că pot fi folosite atât pentru corp cât și pentru ten.

Eu am 3, dar în total sunt 4 creme cu care se pot crea peste 25 de parfumuri.
De exemplu, pentru My Yay Mix, trebuie să amesteci cantitați egale din NIVEA Soft Mix Me Berry Charming și Chilled Oasis. Alege-ți combinațiile preferate, mixează aromele și experimentează: oricând poți crea un nou parfum care să te reprezinte. Numește-l cum vrei tu și poartă-l cu încredere!

Nivea mix me

Nivea soft mix me Berry Charming

Nivea mix me

Descoperă hidratarea delicată cu parfum intens și romantic! Noua cremă NIVEA Soft Mix Me Berry Charming! Creată special de maeștri parfumieri, miroase delicios dacă o folosești ca atare sau dacă o amesteci cu celelalte arome din gama NIVEA Soft Mix Me (Chilled Oasis și Happy Exotic). Tot ce trebuie să faci este să aplici cremele, să le amesteci direct pe piele și gata: ți-ai creat singură o cremă hidratantă, care miroase fix așa cum îți place ție!

  • Parfum intens și romantic de fructe roșii

Nivea soft mix me chilled oasis

Nivea mix me

Încearcă noua cremă NIVEA Soft Mix Me Chilled Oasis: hidratarea delicată cu un parfum proaspăt, modern și mentolat. Creată special de maeștri parfumieri, miroase grozav atât în combinație cu celelalte creme NIVEA Soft Mix Me (Happy Exotic sau Berry Charming), cât și folosită individual. Alege-ți preferatele, amestecă-le direct pe piele și creează-ți o cremă cu un parfum unic!

  • Parfum proaspăt, modern, mentolat si răcoritor

Nivea soft mic me Happy Exotic

Nivea mix me

Descoperă hidratarea pentru ten, corp și mâini cu parfum de fructe exotice! Noua cremă NIVEA Soft Mix Me Happy Exotic hidratează delicat pielea și îi oferă un parfum energizant de fructe exotice. Miroase grozav atât folosită individual cât și în combinație cu celelalte creme din gamă: Berry Charming si Chilled Oasis. Aplică cât dorești din fiecare cremă, amestecă-le direct pe piele și bucură-te de îngrijirea care miroase fix așa cum iti doresti tu!

  • Parfum vesel și savuros de fructe exotice

Tu ce parfum preferi ? 

Un follow și un like aici:


8 thoughts on “Nivea mix me”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!