UltraViolet Melkior pentru o manichiură de senzație!

UltraViolet Melkior pentru o manichiură de senzație!

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. S-a lansat noua nuanță UltraViolet Melkior pentru o manichiură de senzație!

Culoarea anului pe unghiile noastre!

E deja lucru știut că UltraViolet este culoarea anului stabilită de Institutul Pantone.

Melkior a creat pentru unghiile noastre oja în tonuri de UltraViolet și UltraBlue. Sunt două nuanțe perfecte pentru acest sezon, puternice și încântătoare.

UltraViolet Melkior UltraViolet Melkior

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunt tonuri provocatoare care sugerează misterele cosmosului și comunică originalitate, ingeniozitate și gândire vizionară, înseamnă emoție și visare. Adesea sunt asociate cu regalitatea, măreția și cu spațiile de meditație pentru că inspiră conexiune și transmit energii pozitive.

O manichiură în aceste culori arată foarte bine îmbinată cu succes cu un machiaj cu farduri de pleoape în tonuri de violet! Se pot alege fardurile de pleoape satinate Violette, fardurile de pleoape mate Purpple Haze și Lavender, fardurile de pleoape sidefate Iris și Fragile, fardurile baked Sangria, paleta de farduri Royal Purples. Pentru un machiaj complet, nu lipsesc rujurile clasice Wild Berry și Bisou, creionul de ochi khol Purple.

UltraViolet și UltraBlue sunt oje rezistente care asigură o acoperire foarte bună si uscare rapidă.

UltraViolet Melkior UltraViolet Melkior

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum se aplică oja UltraViolet Melkior?

Degresează unghia foarte bine cu un Degresant, aplică Sticky Base Coat pentru protecția unghiei, apoi aplică oja Melkior în două straturi. Urmează Shiny Top Coat pentru a accentua luciul și a da rezistentă ojei. La final, se aplică Acceleratorul de uscare pentru a grăbi uscarea.

Sfat: după fiecare aplicare se așteaptă un minut, iar în cazul unor unghii exfoliate se curăță foarte bine zona exfoliată Ojele UltraViolet (ref. 21184, 21783) și UltraBlue (ref. 21185, 21784) se găsesc în cele 2 variante de sticlute, de 15ml și de 4,5ml. Trebuie să recunoaștem că arată demențial pe unghii.

Fii în trend, poartă în acest sezon UltraViolet pentru o manichiură de senzație!

#ultraviolet
www.melkior.ro
PRET: 9,90 lei (4,5ml) / 29 lei (15ml)

Un follow și un like aici:


1 thought on “UltraViolet Melkior pentru o manichiură de senzație!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!