Kit perfect pentru sprâncene perfecte!

Kit perfect pentru sprâncene perfecte!

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Știu că subiectul “sprâncene” este un pic delicat, așa că azi m-am decis să vă arăt ce folosesc eu pentru a-mi contura sprâncenele zilnic.

Ce pași urmez pentru a obține sprâncene perfecte?

Powder Bamboo derma fixer Revers Cosmetics

sprâncene

Pudra este primul produs pe care îl folosesc când îmi fac sprâncenele. Îmi place foarte tare această pudră deoarece este învizibilă. Astfel o pot folosi pentru a-mi matifia sprâncenele și pielea din jurul acestora, fără a-mi oferi culoare nedorită. Această pudră este recomandată în special pentru tenuri grase sau uleioase.

Eu o folosesc și pe restul feței la finalul machiajului pentru fixare și matifiere. Este fină și delicată iar în contact cu pielea devine invizibilă.

Eyebrow artist Revers Cosmetics

sprâncene

Este al doilea produs pe care îl folosesc pe sprâncene. Acest creion chiar este stilistul meu personal cand vine vorba de sprăncene.

Mod de utilizare:

Prima dată folosesc capătul cu perie pentru a-mi așeza firele de păr. Periez firele în sus și apoi la vârf le periez spre tâmple.

După ce am terminat de periat și am obținut forma dorită folosesc capătul cu creion pentru a da sprâncenelor forma și dimesiunea dorită. Marchez linia de jos și linia de sus, umplu cu culoare de la jumatatea sprâncenei spre vârf iar la final perii din nou pentru a obține un aspect cât mai uniform.

Kit profesional de sprâncene Revers Cosmetics

sprâncene

După cum am spus mai sus, cu creionul conturez toată sprânceana și  apoi umplu doar partea de la jumătate spre vârf. Procedez astfel deoarece aceea este zona pe care vreau o culoare mai intensificată. Astfel pe partea de interior, folosesc fard și anume culoarea cea mai deschisă, griul acela din paletă.

Setul profesional de sprancene Revers Cosmetics  include un aplicator și o perie înclinată.

Acest kit pentru sprâncene are inclusă și o ceară cosmetică de culoare albă ce ajută la o definire mai bună a sprâncenelor și intensifică un pic mai mult culoarea.

Ceara de sprâncene o aplic după ce am terminat de aplicat creionul și fardul. Iar ultimul pas este din nou o periere ușoară. Și gata!! Așa îmi fac eu sprâncenele.

Tu cum îți faci sprâncenele și ce produse folosești?

 

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Kit perfect pentru sprâncene perfecte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!