Look de toamnă cu noile nuanțe de Matte Stain Melkior!

Look de toamnă cu noile nuanțe de Matte Stain Melkior!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Pe final de vară Melkior a lansat noi nuanțe de Matte Stain pentru a ne pregăti trusa pentru toamnă.

Noi nuanțe de Matte Stain

Melkior aduce noi culori în tendințe pentru această toamnă. Sunt perfecte atât pentru zilele călduroase, cât și pentru cele ploioase. Indiferent de vreme, machiajul nu trebuie să se abată de la regula perfecțiunii. Și ce poate fi mai bun decât un ruj potrivit pentru un machiaj modern?!

Un ruj bine ales pune mereu în evidență frumusețea atrăgând privirile celor din jur. Doar femeile știu câtă putere de seducție stă într-un ruj! Dar și Melkior știe. De aceea a creat nuanțe senzational de seducătoare pentru Matte Stain. Acestea sunt perfecte pentru un machiaj care te face sa radiezi de frumusețe!

Matte Stain

Pregătește-ți look-ul de toamnă, alege nuanța care ți se potrivește dintre aceste adorabile propuneri:

              Ruj lichid mat FLIRTY (ref.12713)                 Ruj lichid mat DESIRABLE (ref.12714)           Ruj lichid mat CHEEKY (ref.12712)

Matte Stain       Matte Stain        Matte Stain

Impresii despre noile nuanțe

Eu am nuanța Desirable și chiar îmi place. Îmi place cum îmi conturează buzele. Îmi place că se mat și prezintă acoperire maximă dintr-o singură aplicare. Este incredibil de rezistent și are în compoziție ingrediente hidratante care nu usucă buzele. Menține buzele catifelate și acesta este un foarte mare plus din partea mea.

Ambalajul este unul jucăuș, cu un font care imita scrisul de mână, iar recipientul este elegant și foarte practic. Formula este extrem de pigmentată, de aceea eu folosesc un balsam de buze înainte sau un o nuanță asemănătoare de creion pentru a-mi proteja buzele. Eu am nevoie de un singur strat subțire folosind aplicatorul cu care este prevăzut. Și astfel obțin o acoperire maximă dintr-o singură aplicare, fără să mă tem că se va lua de pe buze în doar câteva ore.

Eu îl voi adăuga la colecția mea de rujuri alături de rujul metalic tot de la Melkior.

Primul pas este să te decizi care este nuanța ta preferată și apoi îți poți completa colecția de rujuri mate cu noile propuneri! 

Un follow și un like aici:
error0


7 thoughts on “Look de toamnă cu noile nuanțe de Matte Stain Melkior!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!