Nivea îmi ține transpirația sub control

Nivea îmi ține transpirația sub control

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Dacă tot este vară și este cald am spus să vorbim un pic despre protecția împotriva transpirației, iar când vine vorba de acest lucru, produsele de la Nivea sunt preferatele mele.

Ce deodorante de la Nivea folosesc?

În primul rând vreau să vă spun că întotdeauna am preferat deodorantele black&white. Eu în general port haine albe sau negre și de aceea am început să aleg și deodorantele de acest tip. Astfel hainele albe rămân albe și nu prind acea nuanță gălbuie iar hainele negre rămân negre și nu capătă pete albe.

Deodorant BLACK & WHITE invisible pure roll-on

Cred că folosesc acest deodorant roll-on de cel putin 3-4 ani. Nici nu mai știu, dar este preferatul meu. Când vine vorba de transpirație, aici chiar nu am primit pic de milă. Dumnezeu m-a înzestrat cu un corp care nu se sfiește să transpire super excesiv. De aceea chiar a trebuit să iau foarte în serios această problemă pentru a nu avea surprize neplăcute în activitățile zilnice. Înainte de acesta, știu că utilizam un deodorant solid doar pentru că îmi plăcea cum mirosea. Dar din cauza problemei mele, am decis că trebuie să încerc cât mai multe variante până găsesc deodorantul potrivit mie.

Îl prefer pe acesta lichid, de tip roll-on, deoarece mereu îmi pare că mă racorește și parcă simt prospețimea instant. Pe lângă asta, are un parfum plăcut și fiind micuț îl pot ține cu mine în geantă mereu.

Nivea

Deodorant BLACK & WHITE invisible fresh fashion edition

Tot de la Nivea, tot black&white, am testat de curând acest deodorant de tip spray. Aș vrea să spun că a devenit noul preferat, dar chiar nu vreau să îl tradez pe cel de tip roll-on. Cu siguranță îl voi folosi de acum și pe acesta, dar dragostea adevărată, tot roll-on-ul rămâne. Pe aceasta am avut ocazie să îl testez în cadrul campaniei Nivea Like Yourself.

Așadar cu această ocazie vreau să vă spun si eu că tot ce contează în viața de zi cu zi este încrederea în sine. De aceea vă și spuneam acum ceva timp pe instagram la o poză că primul like pe care îl primim zilnic ar trebui să fie like-ul pe care ni-l dăm noi în oglindă când ne trezim. Și nu, asta nu înseamnă narcisism. Înseamnă încredere în sine. Știu că probleme precum transpirația, acneea sau kilogramele în plus sau minus tind să ne pună bețe în roate. Dar pentru a ne reuși toate task-urile pe care ni le propunem zi de zi, în primul rând trebuie să pornim cu încredere că vom reuși tot ceea ce ne propunem. Am observat că noi fetele suntem puțin la extreme când vine vorba de încredere. Unele persoane exagerează și profită oarecum iar alte persoane nu au deloc curaj. De aceea este important să găsim o balanță.

Nivea

Așa nu

Nu vreau să vă plictisesc pe acest subiect, așadar vă voi povesti și o experiență urată cu un antiperspirant. L-am utilizat pe acesta de la Dermix, Absolute Dry și a fost o experiență foarte neplăcută. Defapt nu m-am lăsat după o încercare, l-am testat de vreo 3 ori. Am citit toate instrucțiunile și zice că nu se freacă de piele. Se aplică prin tamponare, am procedat astfel. Zice a nu se aplica după epilare, am respectat și acest lucru, dar degeaba. Ultima dată l-am folosit acum vreo 5 zile și am avut mâncărime vreo 3 zile. Bineînțeles, m-am iritat, mi s-a înroșit foarte tare pielea și din cauză că nu am rezistat să nu mă scarpin, am făcut și mici bubițe. Am decis că aia a fost ultima dată când îl mai folosesc și că a patra șansă nu îi mai dau.

Nivea

În concluzie, pentru a rezolva problema cu transpirația este nevoie de un research pentru a descoperi ce ne face bine. Și fetelor, nu uitați să puneți încrederea în sine pe primul loc!

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Nivea îmi ține transpirația sub control”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!