Rowenta perie cu aer cald premium care

Rowenta perie cu aer cald premium care

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Buzzstore împreună cu Rowenta mi-au trimis spre testare această perie cu aer cald și m-am gândit să vă prezint și vouă primele impresii.

Uscare perfectă și coafuri fermecătoare cu peria Rowenta

Peria cu aer cald de la Rowenta este instrumentul esenţial pentru styling. Cu ajutorul ei pot crea coafuri variate şi rezultate perfecte de fiecare dată. Motorul puternic de 1200W permite o uscare rapidă a firului de păr de la rădăcină până la vârfuri, iar setul de 5 accesorii oferă o gama completă de opţiuni de styling. Aceasta îi conferă părului volum şi strălucire, datorită învelişului Cashmere Keratin şi generatorului de ioni care împiedică electrizarea şi efectul de păr rebel, lăsându-I neted şi mătăsos.

Un singur produs 5 coafuri diferite

Cred că aceasta este partea care îmi place cel mai mult la această perie. Faptul că are 5 accesorii diferite pentru 5 coafuri diferite în funcție de preferințe. Această perie are un accesoriu pentru îndreptare, o perie de 38mm, un pieptene, un accesoriu pentru volum și un concentrator.

 1. Accesoriu pentru volumRowenta

  Cred că acesta tocmai a devenit accesoriul meu preferat de la această perie. Este un accesoriu exclusiv pentru volum care permite modelarea părului şi adaugă volum de la rădăcină. Când încep să îmi usuc părul, acesta este primul accesoriu pe care îl folosesc, pentru a începe cu puțin volum și apoi continuu cu uscarea. În funcție de ce cum vreau să arate părul meu, folosesc unul dintre urmatoarele accesorii.

 2. PiepteneRowenta

  Pieptene pentru un stil natural. Îmi place doarece îmi pot usca părul în timp ce îl pieptan și astfel nu voi avea fire rebele.

 3. Perie 38 MMRowenta

  Perie ceramică cu diametru de 38 mm şi înveliş Cashmere Keratin, pentru coafuri impecabile. Am observat că nu îmi rupe părul, acesta fiind un foarte mare plus din partea mea, nu se încâlcește și pot obține volum și vârfuri ușor întoarse.

 4. Accesoriu pentru îndreptarea păruluiRowenta

  Uscare şi îndreptare delicată a părului ud, păstrând volumul natural. Eu am părul deja foarte drept și nu știu cât de bine s-ar descurca cu îndreptatul unul păr ondulat. Dar pentru părul meu este și acesta un accesoriu perfect.

 5. ConcentratorRowenta

  Concentrator pentru uscare rapidă şi finisarea perfectă a coafurii.

Rezultatul final după utilizarea periei de la Rowenta

Păr mătăsos și strălucitor este prima impresie după utilizarea periei de la Rowenta. Învelișul Cashmere Keratin cu ulei de argan protejează şi ajută la prevenirea deteriorării părului, iar generatorul de ioni hidratează şi are un efect puternic antistatic, părul devening mătăsos şi strălucitor.

Datorită motorului puternic de 1200 W uscarea părului este una foarte rapidă şi eficientă.

Setări

Cele 2 trepte de temperatură şi viteză mă ajută foarte mult. Îmi place că pot adapta fluxul de aer şi temperatura în timpul coafării. Mă bucur foarte tare că are și treaptă de aer rece deoarece chiar folosesc și această funcție pentru a seta coafura la finalul uscării.

Și după cum se vede în cea de-a doua poză, are și inel de agățare pentru o depozitare mai ușoară.

Rowenta

Rowenta

 

 

 

 

 

Voi ați încercat această perie cu aer cald de la Rowenta până acum ?

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Rowenta perie cu aer cald premium care”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!