Arome de la Fragonard

Arome de la Fragonard

Bunăă. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Vara aceasta mi-am parfumat vacanțele cu arome Fragonard și m-am gândit să vă povestesc și vouă.

Apă de toaletă Fragonard

Fragonard

Această apă de toaletă face parte dintr-un set cu 5 parfumuri. Cele 5 ape de toaletă din acest set sunt: Reine des Coeurs, Etoile, Fragonard, Belle Cherie, Diamant. Cea pe care o am eu este Belle Cherie. Nu știu cum miros celelalte dar aceasta m-a cucerit din prima. Are un miros dulce, fructat, floral, numai bun de luat în vacanță în geantă.

Eu aproape l-am terminat și deja îmi pare rău. Mirosul lui este foarte plăcut și chiar m-a surprins cât de mult se păstrează pe piele.

Săpun în formă de ou

Fragonard

Cam cât de drăguț vi se pare acest săpun roz în formă de ou?

Da, este un săpun și da, mi-a fost milă să îl folosesc. Îl am din martie și l-am ținut de decor pe birou până de curând. La fel ca și în cazul apei de toaletă, parfumul lui este unul divin. Nici nu știu cum să vă descriu cât de mult îmi place mirosul lui. Hidratează mâinile foarte bine iar parfumul se păstrează pe piele destul de mult.

El face parte dintr-un set de 6 săpunuri în formă de ou. Astfel întreaga familie își poate alege câte o aromă prefetata. Acesta are aromă de levănțică iar celelalte 5 sunt cu aromă de mangolie, trandafir, caprifoi, flori de portocal și iasomie.

Voi ați folosit ceva de la Fragonard până acum ? Dacă da, ce v-a plăcut cel mai mult de la ei?

 

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Arome de la Fragonard”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!