Redeschiderea salonului Epsilon

Redeschiderea salonului Epsilon

Bunăă. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Salonul Epsilon are căsuța nouă, și prin căsuță mă refer la propriu.

Noua locație Epsilon

Eveniment

Salonul de remodelare, slăbire și epilare definitivă, Epsilon, chiar s-a mutat la casă. Noua locație este o superbă căsuță pe Strada Romana 129. Încă de la întrare ne așteaptă acest trandafir superb iar la prima a salonului se observă că este amenajat cu bun gust.

Epsilon

Așadar nu se putea să lipsesc eu de la redeschiderea salonului ( pe data de 16 iulie), mai ales că am mai fost la ei și chiar mi-a plăcut atmosfera primitoare. V-am povestit aici despre prima mea vizită la ei. Evenimentul a avut loc într-o după-amiază de luni, pentru că mai bine de atât nici că se putea să încep săptămâna. Bineînțeles, la intrare am găsit un superb candy bar de la Al Dolcetto. Cred că asta a fost și o strategie de marketing, măncați de vă îngrașați pentru că noi vă putem scăpa de celulită. Glumesc, dar oricum, la cât de bine arătau prajiturile, nu m-am putut abține să nu gust.

Epsilon

În cadrul evenimentului a fost organizată și o ședință de pilates cu Aura Spînu de la One Gym. Din păcate nu am ajuns la timp, dar am privit cu drag și am băgat la cap câteva tehnici.

Epsilon

Turul casei

Partea mea preferată a fost atunci când ni s-a făcut turul “casei”. Astfel am descoperit pe etaje toate serviciile pe care ni le pun la dispoziție cei de la Epsilon. Pe mine m-a atras foarte mult modul în care este decorat salonul. Arată totul foarte drăguț și mă face să mă simt foarte relaxată. Cred că până la urmă ăsta este și rolul unui salon.

Pe lânga tratamentele pe care le aveau și la vechiul salon, Epsilon acum are cea mai performantă aparatură din oraș pentru slăbire, remodelare și lifting : Gama „LUX Shape”.

Iar partea culminantă a evenimentului a fost atunci când aceste superbe domnișoare au prezentat o colecție de rochii de mireasă. Aceste mirifice rochii de mireasă sunt by Loredana.

Epsilon

A fost un eveniment drăguț. M-am simțit bine iar la final chiar mi-am achiziționat un abonament la un tratament. Până la finalul lunii iulie încă mai au niște super reduceri și oferte de care chiar ar trebui să profitați așa că mergeți pe site-ul lor și profitați.

Eu am mai fost și voi mai merge la acest salon, sper că le veți trece și voi pragul! Dacă ați mai fost la ei până acum să îmi spuneți într-un comentariu ce procedură v-a plăcut cel mai mult.

Pozele sunt făcute cu telefonul meu Oneplus 5T.

Un follow și un like aici:


10 thoughts on “Redeschiderea salonului Epsilon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!