Pescuit în zona Galați – La Salcâmi

Pescuit în zona Galați – La Salcâmi

Bunăă. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Weekendul asta am fost pentru prima dată la pescuit într-un loc special amenajat.

Locație

Pescuit

După cum se vede, locația este una superbă și destul de aproape de Galați. Sunt vreo 10 kilometri în direcția vama Giurgiulești. Și ca să nu vă mai țin în suspans, se numește La Salcâmi, Zătun. Aici sunt mai multe bălți iar fiecare este dotată cu pontoane de pescuit, căsuțe cu bucătărie și dormitoare. Noi am avut masă mare de lemn, balansoare, loc amenajat pentru grătar, sezloange pentru plajă și toaletă.


Pescuit și relaxare

Cam așa descriu în două cuvinte acest loc. Pentru că scopul principal al acestui loc este, bineînțeles, pescuitul. Dar pe lângă pescuit, este un loc excelent pentru relaxare. Am ajuns aici cu o gașcă destul de mare, dar fiecare și-a văzut de undița lui, băieții în special.

Pescuit

Mi-a plăcut foarte mult la acest loc că este diversificată gama de activități. Ne-am jucat și câteva meciuri de tenis, se poate face și plaja fiind și loc amenajat în acest sens. Și spre bucuria noastră, au wifi și astfel am putut posta superbele cadre pe care le-am prins acolo.

Iar dacă sunteți pe partea mai de distracție și preferați ceva mai multă activitate v-am povestit aici despre paintball tot în zona Galați și vă voi povesti și despre tenis mai multe, în curând.

Pescuit

Cred că nici nu are rost să vă descriu căt de relaxant și liștitor a fost să stau pe acest ponton să admir priveliștea. Iar partea ce mai bună este “muzica” specifică locului. Fiind Dunărea peste drum, locul are o tentă de deltă, inclusiv mirosul de apă și pește , toate aceste aspecte mi-au indus o stare de bine generală. Eu vă recomand această zonă cu toată încrederea, și pentru amatorii de pescuit și pentru cei ce vor doar relaxare.

Pescuit

Gazda noastră a fost doamna Ciomaga Mihaela, care a fost atât de drăguță cu noi încât ne-a făcut cea mai delicioasă plăcintă care a mers perfect după grătarul cu pește prins… din supermarket.

Pescuit

Pescuit

Voi ați ajuns până acum aici sau într-un loc asemănător?

Un follow și un like aici:
error0


7 thoughts on “Pescuit în zona Galați – La Salcâmi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!