SDG Paintball Galați

SDG Paintball Galați

Bunăă. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Acum 2 weekend-uri am participat la un meci de Paintball împreună cu încă 11 persoane și abia așteptam să vă povestesc și vouă ce și cum.

Daa, există Paintball în Galați. Zic asta deoarece cineva chiar m-a întrebat dacă avem așa ceva. Este vorba despre SDG Paintball, iar pe facebook pot fi găsiți pe pagina SDG Paintball Galați.

Reguli Paintball

Nu-ți face griji, nu este o activitate dedicată doar băieților. Eu chiar m-am distrat. Nu a fost complicat de înțeles și nici dificil de jucat. Toate regulile ne-au fost explicate de la început cu mare atenție iar persoana responsabilă de bunăstarea noastră ne-a stat tot timpul la dispoziție în caz de alte întrebări. În mare tot ce era de făcut era să îi “omorâm” pe toți cei din echipa adversă. Echipele au fost alese de către noi de la început cu random și am fost cate 6 în echipă.

Echipament

Inițial am fost un pic reticentă deoarece nu mai fusesem niciodată și știam că se va lăsa cu vănătăi. Dar am avut foarte mare noroc pentru că am fost bine echipată de la început și nu a fost cazul. Din echipament au făcut parte salopetele de camuflaj, căștile, vestelemănușile și arma. Mănuși nu ne-am luat nici unul, drept urmare la câțiva baieți s-a cam lăsat cu degete umflate. Vestă eu mi-am luat din prima, am pus-o pe sub salopetă, astfel că atunci când mi-am luat o bilă în piept, abia de am simțit-o. Iar băieții și-au pus-o de la al doilea meci pentru că si-au dat seama că e mult mai bine cu ele.

Paintball

Paintball

Locație

Inițial ca locație aveam zona Tirighina, dar ne-au dat alta locație mai ușoară. Din câte am înțeles, prima locație are teren mai accidentat, cu pietre, și este mai dificil. Dar unde am mers a fost perfect și super amenajat. Am mers undeva spre Giurgiulești, iar locația include 2 clădiri părăsite plus amenajările de teren de luptă. Când am ajuns acolo chiar am rămas foarte plăcut uimită deoarece seamană cu un peisaj din CS:GO.

Iar când vine vorba de preț, pe site au exact toate pachetele și prețurile. În plus de atât, am observat că fac și o reducere pentru rezervările de pe site.

Paintball

Paintball

Chiar vă recomand să mergeți. Mai ales dacă aveți o gașcă mai mare de prieteni și dornică de aventuri. Paintball este activitatea perfectă pentru weekend!

Un follow și un like aici:


13 thoughts on “SDG Paintball Galați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!