Summer outfit cu BonPrix

Summer outfit cu BonPrix

Bunăă. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. De data asta BonPrix a venit în ajutorul meu cu o idee de outfit de vară.

De curând am aflat că aceștia au un program dedicat bloggerilor.

Despre ce este vorba?

Ai un blog despre modă, cumpărături sau pe teme de lifestyle? Îți place să partajezi descoperirile de modă cu cititorii tăi și adori ceea ce faci? Dacă vrei să le prezinți cititorilor tăi împreună cu noi, produsele bonprix și să primești în mod gratuit articolele pe care le-ai ales, atunci te căutăm anume pe Tine!

Asta ne spun cei de la BonPrix. Bineînțeles că nu m-am dat deoparte de la așa ceva așa că nu am stat pe gânduri și am și aplicat. A durat vreo 2 săptămâni până am primit pe mail confirmarea, dar s-a meritat așteptarea.

Proceduri BonPrix

Așa că am trecut la treabă și am ales câteva hăinuțe de vară și am dat comanda. Din păcate am ales mărimile puțin cam mari astfel că 2 rochii și o fustă a trebuit să le trimit înapoi. Dar în orice lucru rău există și o parte bună. Cu această greșeală de mărimi am avut ocazia să testez exact tot procedeul de returnare a produselor nedorite.

Când am probat rochiile și am observat că îmi sunt prea mari, am dat imediat mail să îi anunț de această problemă. Surprinzător, mi s-a răspuns destul de repede. Mi-au spus că hainele nu se pot schimba. Se pot returna, se virează banii în contul cumpărătorului pentru ca mai apoi să îmi pot comanda iar hainele în mărimile bune și mi-au fost date toate indicațiile în acest sens.

Cum am rezolvat problema ?

Pe factura ce a venit cu comanda mea, era un tabel cu toate piesele comandate de mine, am bifat acolo ce vreau să returnez plus motivele returnării. Zis și făcut! Am pus fișa de comandă înapoi în colet și am trimis produsele prin poștă la adresa de la care au venit.

Tot ce am de făcut acum este să aștept maxim 14 zile să îmi fie virați banii pe card iar mai apoi voi comanda din nou produsele dorite. Dar până atunci, vă voi vorbi puțin despre cele 2 piese pe care le-am păstrat:

-Bluza de plajă cu franjuri. Aceasta este dintr-un material foarte moale și lejer, aproape că nici nu o simt pe mine. Îmi place cum cade lejer pe umeri și decolteu oferind un aspect foarte plăcut;

BonPrix

-Sandalele roz. M-au atras încă de la prima vedere. Au o culoare perfectă pentru vară, sunt foarte lejere și numai bune pentru plajă, păcat că vremea nu prea ține cu noi totuși.

BonPrix

Imediat ce se va termina tot procesul de retur și recumpărare voi reveni cu un articol și despre restul produselor. Vă las aici poze cu aceste două piese pentru a vă face o idee cum vin pe corp.

BonPrix

 

BonPrix

Voi v-ați comandat ceva de pe BonPrix până acum ?

 

Un follow și un like aici:
error0


12 thoughts on “Summer outfit cu BonPrix”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!