Melkior Scandalash – nouă lansare

Melkior Scandalash – nouă lansare

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. S-a lansat mascara Melkior Scandalash ce oferă o privire scandalos de atrăgătoare!

Mascara Melkior Scandalash

Pentru un machiaj reușit al ochilor, e clar că ai nevoie de o mascara bună care să confere intensitate privirii tale. Vrei să bifezi în același timp super volum și alungire ? Folosește noua Mascara Scandalash creată de Melkior! Iată de ce merită să o ai în trusa ta de produse cosmetice pentru machiaj:

  • Conferă volum- deși eu am genele aproape invizibile,
  • Alungește genele – în sfârșit am și eu gene,
  • Aplicatorul său subțire face ca acest produs să se adapteze tuturor tipurilor de gene,
  • Se aplică ușor – datorită periuței foarte finuțe, nu mă murdăresc până la sprâncene, dar totuși este suficientă o singură aplicare. Eu nu simt nevoia să insist cu mai multe straturi.
  • Nu curge.
  • Nu se întinde – de la unele mascara se fac dungi de negru pe pleoapă pe parcursul zilei. De la Melkior Scandalash nu se fac.
  • Este rezistentă – cu ușurință rezistă unei întregi zile.

Melkior Scandalash

Mascara Melkior Scandalash reprezintă o opțiune foarte bună pentru genele mele fiindcă se bazează pe o formulă care conține Ceară de carnaubă, Ceară de orez – pentru volum, Polimeri – pentru alungire și rezistență.

Cum se folosește? Mascara Scandalash se aplică de la rădăcina genelor înspre vârfuri, pentru a crea un volum instant. Nu-ți face griji, se va menține pe tot parcursul zilei.

Eu mă declar mai mult decât mulțumită de această mascara. Deși am genele foarte scurte și subțiri, acest rimel chiar îmi face genele vizibile. Încă un aspect care mă deranjează la alte mascara este periuța. Nu am nimerit până acum nici un rimel care să aibă periuța suficient de subțire încât să nu ma murdăresc până la sprâncene dar totuși să îmi ofere și volumul dorit.

Îmi place foarte mult că Melkior lansează produse noi destul de des. Ultima lansare abia a fost pe 8 iunie, este vorba despre rujul metalic #MetallicLipstickMelkior pe care l-am folosit intens.

Poartă în acest sezon Mascara ce oferă o privire scandalos de atrăgătoare! 

#ScandalashMelkior

 

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Melkior Scandalash – nouă lansare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!