Cum îmi țin părul sub control cu Avon?

Cum îmi țin părul sub control cu Avon?

Heey, girls.😍 Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Întrebarea este: “Cum îmi țin părul sub control cu Avon?” Păi, se ia gama Advance Techniques de la Avon, ce conține șampon uscat, tratament și ser pentru vârfuri uscate, și se utilizează după cum scrie mai jos.

Șampon uscat Advance Techniques

Advance Techniques

Acest șampon reîmprospătează și oferă volum în doar câteva clipe. După cum bine știți, șamponul uscat nu necesită clatire, deci este super rapid de utilizat. Eu am părul brunet și chiar am observat că nu lasă urme albe pe păr sau pe scalp. De aceea îl recomand pentru toate culorile de păr.

Beneficii:

-absoarbe sebumul și oferă volum;

-reîmprospătează părul;

-nu lasă urme albe.

Știu că șamponul uscat nu este foarte recomandat, dar în situații de urgentă este cea mai bună rezolvare. Și chiar cred că știm cu toții că timpul este cea mai mare problemă, iar pentru un păr destul de lung durează destul de mult spălatul. Un alt punct forte este că oferă părului volum și un plus de vitalitate între două spălări.

Mod de folosire: Se pulverizează pe părul uscat, se masează cu vârfurile degetelor și piaptănă. Eu încerc totuși să evit pe cât posibil partea cu pieptănatul.

Tratament spray Advance Techniques Colour Correction

Advance Techniques
Tratamentul spray Advance Techniques Colour Correction menține:

1. Culoarea intensă deoarece protejează culoarea, evidențiază nuanțele și șuvițele;

2. Părul regenerat: hranește și hidratează fibrele, activează strălucirea unui păr sănătos.

Uleiul Floral + Tehnologia Shield Color hrănesc fibrele pentru o regenerare intensă a părului, sigilează cuticula pentru blocarea culorii pentru un spectru complet de nuante și suvițe. Eu deja am terminat o sticluță și deja pot spune că se observă rezultatele. Părul meu a scăpat de aspectul de culoare ștearsă și de păr fără viață.

Are o formulă ușoară, nu se clătește și are filtru de protecție UV.

Mod de folosire: Se pulverizează pe părul umed sau uscat.

Ser pentru vârfuri uscate Daily Shine

Advance Techniques

Acest ser este cu provitamina B5 și Tehnologia Multishine pentru părul uscat și vărfurile despicate. Repară firele despicate, oferă efect de strălucire și aspect sănătos părului.

Mod de folosire: eu îl aplic pe vârfuri după baie. Partea bună este ca nu se clătește astfel că îl pot aplica și între spălări.

Cu această gamă părul meu a scăpat de aspectul de culoare ștearsă și de păr fără viață. Astfel, acum am ajuns să am un păr sănătos, frumos și cu o strălucire care întoarce priviri.

Un follow și un like aici:


13 thoughts on “Cum îmi țin părul sub control cu Avon?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!