Barnängen – “exact aşa cum trebuie”

Barnängen – “exact aşa cum trebuie”

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi m-am gândit să vă prezint 3 pași simpli pentru o îngrijire completă a corpului cu ajutorul produselor Barnängen.

Barnängen este un brand suedez foarte renumit. Suedezii au un cuvânt pentru momentul în care totul este “ exact aşa cum trebuie” să fie. Îl numesc “lagom”. Exact asta doresc să ne transmită, o stare de bine. Pentru că este vară iar pielea mea tinde să fie destul de uscată, am ales produsele pentru piele uscată și foarte uscată. Dar loțiunile, gelurile de duș şi uleiurile sunt împărțite pentru toate tipurile de piele.

Gama Barnängen Nordic Care:

Gama Nordic Care, alcătuită din ingrediente de inspiraţie nordică şi ingredientul original Cold Cream, protejează şi îngrijeşte pielea şi îi conferă un aspect catifelat. Fiecare produs de îngrijire a corpului conţine ingrediente speciale pentru a hrăni orice tip de piele.

Gel de duş Nutritive

Barnängen

Gelul de duș pentru piele uscată și foarte uscată este pasul numărul 1 în îngrijirea pielii. Ingriedientele sale nu numai că îi oferă un miros foarte plăcut, dar și curăță cu blândețe pielea și o lasă foarte catifelată și hidratată. Folosit împreună cu burețelul de baie tot de la ei, face o spumă tare jucăușă și frumos parfumată. De mai mare dragul fac duș folosind produsele Barnängen.

Loţiune de corp Nutritive

Barnängen

După utilizarea gelului de duș, pasul 2 este loțiunea de corp pentru piele uscată şi foarte uscată. Astfel momentele de răsfăț și bunăstare se prelungesc. Îmi place foarte tare că pielea mea capătă un aspect foarte hidratat și un parfum plăcut. Alt lucru deosebit la această loțiune, are o textură destul de apoasă. Deși la început pare lichidă și pare că va lăsa pielea umedă, nu este deloc așa. Este o loțiune perfectă pentru vară, este răcoroasă, intră rapid în piele și devin un parfum umblător la ce bine îmi miroase pielea după aplicare.

Gama Barnängen Nordic Rituals:

Uleiul de corp Midsommar Glow îmbină ingrediente de inspiraţie nordică cu Serum Oil pentru o îngrijire delicată a corpului, dar totodată hrănitoare.

Ulei de corp Midsommar Glow

Barnängen

Și pentru că 3 este cifra norocoasă, pasul numărul 3 pentru îngrijirea pielii uscate este uleiul de corp. Partea cea mai bună a acestui ulei este că are pulverizator. Îmi ușurează foarte mult munca, astfel că îl pot utiliza mult mai ușor. La fel ca primele două produse, mirosul lui este unul divin. Pielea rămâne foarte catifelată și hidratată.

Barnängen

Ştiai că?
Barnängen înseamnă câmpul de flori al copiilor în limba suedeză.

Un follow și un like aici:
error0


21 thoughts on “Barnängen – “exact aşa cum trebuie””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!