Răsfăț ca în deșert cu Avon

Răsfăț ca în deșert cu Avon

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Încep prin a spune: îmi place arganul, îmi place deșertul, ce au în comun aceste 2 lucruri ? Gama Treasures Of The Desert de la Avon.

Cum să te răsfeți ca în deșert cu Avon?

Avon

Pasul numărul în realizarea acestui lucru este achiziționarea gamei Treasures Of The Desert de la Avon. Această gamă conține: crema de corp intens hidratantă Treasures of the Desert, uleiul hrănitor Treasures of the Desert și crema de mâini regenerantă Treasures of the Desert.

Cremă de corp intens hidratantă Treasures of the Desert

Avon

Ingredientul minune al acestei creme de corp este uleiul de argan. Acesta hidratează pielea, regenerează, hrănește și oferă un aspect catifelat. Am observat că are particule aurii care oferă luciu pielii și are un miros exotic foarte plăcut.

Cum acționează: formulă delicată cu ulei de argan oferă hidratare de lungă durată și redă pielii aspectul catifelat. În plus combate apariția ridurilor și menține fermitatea pielii.

Mod de folosire: eu o aplic după baie, pe pielea curată, masând ușor.

Ulei hrănitor Treasures of the Desert

Avon

Bineînțeles și uleiul hranitor pentru masaj este tot pe bază de ulei de argan. Acesta este bun atât pentru fata, corp cât și pentru păr deoarece regenerează, hidratează și redă strălucirea părului.

Cum acționează: formula ușoară se absoarbe super rapid, regenerează perfect pielea fară a ramâne uleioasă iar parfumul este de-a dreptul liniștitor.

Pentru față – oferă hidratare;
Pentru corp – redă pileii aspectul catifelat;
Pentru păr – hrănește și redă strălucirea naturală.

Mod de folosire:

Pentru mâini, picioare și unghii: torn 1-2 căpacele de ulei într-un bol cu apă caldă și îmi țin mainile sau picioarele.
Pentru corp: aplic uleiul pe pielea curată prin masaj.
Pentru baie: toarn 1-2 capacele de produs în apa din cadă.
Pentru păr: aplică o cantitate foarte mică pe părul umed și masez pe toată lungimea părului. Las să acționeze timp de 10-15 minute și apoi spăl în mod normal.

Pentru o hranire intensă a părului se poate lăsa să acționeze întreaga noapte și apoi spalat părul dimineață.

Cremă de mâini regenerantă Treasures of the Desert

Avon
Regenerare și hidratare pentru mâini cu ulei de argan: menține pielea hidratată, consolidează bariera de hidratare a pielii și catifelează pielea.
Cum acționează: crema conține ulei de argan, cunoscut pentru pentru proprietățile sale miraculoase de regenerare și hidratare a pielii. Datorită Vitaminei E, dar și a acizilor grași nesaturați, acesta previne apariția ridurilor și combate pierderea fermității pielii.
Mod de folosire: eu o masez pe piele până se absoarbe complet. Îmi place că întră în piele foarte rapid iar mâinile mele rămân moi și parfumate.

Uleiul de argan, “aurul lichid”, bogat în acizi grași și vitamina E, hidratează în profunzime și redă pielii aspectul catifelat. Mă declar pe deplin mulțumită de această gamă, iar despre rujuri și parfumuri vom vorbi altă dată.

Voi ați încercat ceva din gama Treasures of the Desert?

Un follow și un like aici:
error0


13 thoughts on “Răsfăț ca în deșert cu Avon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!