Melkior a creat o Ojă Semipermanentă Cat Eye!

Melkior a creat o Ojă Semipermanentă Cat Eye!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ai venit sau revenit pe blogul meu. Melkior Ojă Semipermanentă Cat Eye! În cazul în care nu ai aflat încă despre ce este vorba, citește mai jos pentru a afla mai multe detalii.

Melkior Cat Eye!

Vrei un model special pe unghiile tale? Nu te pricepi la făcut modele pe unghii, dar îți dorești o manichiură mai deosebită realizată cu oja semipermanentă?

Melkior propune o modalitate ușoară de a decora unghiile, și asta chiar nu necesită să ai talent la pictură. A fost lansată gama de Ojă semipermanentă Cat Eye și Magnetul aferent.

Noua Ojă semipermanentă Cat Eye creată de Melkior este foarte pigmentată, are densitate medie și este destinată tuturor, de la neîndemânatici și până la profesioniști. Se poate folosi ca atare sau împreuna cu Magnetul pentru Cat Eye.

Avantajul manichiurii cu acestă ojă este că, dacă nu știi să desenezi pe unghii și totuși vrei să atragi privirile asupra unghiilor tale, poți face un model rapid, ușor și deosebit.

Melkior a creat 3 nuante în această gamă:

Ojă Semipermanentă Cat Eye

Ojă Semipermanentă Cat Eye

Ojă Semipermanentă Cat Eye

Cum se foloseste o OJĂ SEMIPERMANENTĂ CAT EYE?

Oja semipermanentă Cat Eye trebuie aplicată peste un strat de culoare neagră (oja semipermanentă neagră) uscată în Lampa UV LED. Ulterior, aplicăm un strat din oja semipermanentă aleasă. Poziționăm magnetul paralel cu unghia fără să o atingem, așteptăm câteva secunde, apoi uscăm în Lampa LED UV.

Este important să păstrăm cât mai fix magnetul deasupra unghiei, la o distanta de 3-5 mm și să polimerizăm unghie cu unghie. Nu atinge cu magnetul suprafața unghiei cu Oja semipermanentă Cat Eye aplicată. Păstrează Magnetul în jur de 20 secunde nemișcat deasupra unghiilor, până când se transferă modelul configurat pe unghie.

Este bine să aplicăm unghie cu unghie pentru a obține rezultatul dorit. Această ojă semipermanentă poate fi aplicată și în două straturi, fără a folosi Magnetul. În acest caz, vei obține un efect paietat.

Mi-am comandat și eu două nuanțe de semipermanentă Cat Eye și abia aștept să o încerc! Voi ați Încercat-o până acum? 

#CatEyeMelkior

 

Un follow și un like aici:
error0


7 thoughts on “Melkior a creat o Ojă Semipermanentă Cat Eye!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!