Nou procedeu de stilizare a sprâncenelor!

Nou procedeu de stilizare a sprâncenelor!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. De curând am încercat o nouă metodă de stilizare a sprâncenelor, anume am fost să le vopsesc cu henna.

Story time

Nu știu dacă se observă sau nu, dar eu nu mă pensez. Am fost o singură dată la pensat + vopsit în 2010 și a fost o experiență un pic urâtă pentru mine la momentul respectiv. Eu am sprâncenele foarte deschise la culoare față de păr iar atunci doamna respectivă a simțit că trebuie să mi le subțieze puțin și să mi le facă foarte închise. Intenția a fost bună, eu având păr natural brunet, trebuia să am și sprâncenele la fel. Dar nu mi-a plăcut schimbarea. Vă dați seama reacția mea : “arat ca o maimuță!!!”.

Așa că am decis să mi le dau cu ulei de ricin, să le cresc și să le pensez singură. Iar prin pensat mă refer, smuls câte un fir atunci când mi se pare că nu se așează bine machiajul.

Bineînțeles, acum îmi place să le am cât mai groase și cât mai închise la culoare și folosesc fard de sprâncene pentru a obține forma și culoarea dorită.

Dar de ce să nu alegem și o variantă mai ușoară?

Am decis să îmi iau inima în dinți și înainte să plec în vacanța, în Atena, am  fost la un salon de estetică – Mon Charme – să încerc un nou procedeu de stilizare a sprâncenelor. Am întrebat de vopsit iar Irina, care este make-up artist, mi-a propus vopsirea sprâncenelor cu henna. Mi-a spus că se va menține forma pe piele cât și culoarea pe firele de păr mai mult decât în cazul vopselei obișnuite, până la 2-3 săptămâni.

Au trecut 2 săptămâni și 3 zile iar culoarea s-a luat aproape complet de pe piele dar pe firele de păr încă se mai observă. Eu mă declar mulțumită.

Stilizare a sprâncenelor
Cu henna aplicată / rezultatul final

Procedeul de stilizare a sprâncenelor

– Primul pas a fost analiza trăsăturilor feței mele;

– A urmat demachierea sprâncenelor plus evaluarea formei actuale şi a stadiului în care se aflau ele;

– Măsurarea şi stabilirea formei ideale;

– Exemplificarea formei ideale şi stabilirea rezultatului dorit;

– Pensarea propriu-zisă a sprâncenelor cu penseta apoi cu ață;

– Ultimul pas fiind vopsirea cu henna.

Stilizare a sprâncenelor

Avantajele vopsirii sprâncenelor cu henna

– Cel mai mare plus pe care îl ofer acestui procedeu este datorat faptului că se folosesc produse naturale, fără pigmenţi chimici, fiind vorba depre henna;

Stilizare a sprâncenelor
– Este o procedura 100% noninvazivă;

– Henna pigmentează pielea şi astfel golurile din sprânceană sunt acoperite;

– Golurile au timp să se acopere cu fire noi fără să fie vizibil sau să te deranjeze;

– Nu va mai fi nevoie să-ţi creionezi zilnic sprâncenele;

– Vei arăta întotdeauna bine fără prea mult machiaj;

– Îți va scoate în evidenţă privirea;

– Completează armonia facială şi înfrumuseţează trăsăturile.

Apropo, am stat cu henna pe sprâncene aproximativ 10 minute pentru a se usca. Între timp fetele de acolo m-au servit cu o cafea pentru a-mi face așteptarea cât mai plăcută. Acest lucru chiar m-a surprins.

Oricum, așteptarea a meritat pentru că rezultatul final chiar a fost foarte plăcut. Forma a ieșit exact cum îmi fac eu în fiecare zi. Intensitatea culorii este potrivită, le-a facut cu efect ombre, lucru pe care îl ador la sprâncenele mele.

Voi unde vă stilizați sprâncenele și ce metodă de vopsire alegeți? Ati încercat până acum această metodă de vopsire cu henna?

Un follow și un like aici:


6 thoughts on “Nou procedeu de stilizare a sprâncenelor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!