Photo hunt – “Dunărea bătrână”

Photo hunt – “Dunărea bătrână”

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi vreau să vă povestesc despre Photo Hunt, un nou eveniment cu și pentru fotografii din Galați.

De ce?

De curând Ion pe blog și-a achiziționat un nou aparat foto. Bineînțeles, neavând cursuri de fotografie sau nimic de genul, a început să caute tot felul de tutoriale pe YouTube pentru a-l ajuta cu noul lui aparat. A găsit într-adevăr lucruri utile. Dar din lipsă de timp s-a gândit că cel mai bine ar fi dacă ar putea fura idei de la alți fotografi.

Photo hunt

Nu a stat pe gânduri, a creat un eveniment pe Facebook, a adăugat câteva persoane apropiate lui care dețin aparate profesionale sau nu, dar totuși se pricep la fotografie și le place să facă fotografii.

  • Vlad
  • Marian
  • Silviu
  • Geraldine
  • Ion
  • Eu

Tematică

Și uite așa, după multe zile de zăpadă și ploi, ne-am bucurat de o zi însorită, de primăvară întârziată. Întâlnirea a avut loc pe 31 martie. Ultima zi din martie fiind abia prima zi de primăvară. Am profitat puțin și de Dunăre cu această ocazie. Tema evenimetului fiind “Dunărea bătrână“.

Photo hunt

Photo hunt

Pe durata evenimentului ne-am plimbat pe faleză. Am discutat, am făcut poze, s-au împărtășit tot felul de trucuri și uite așa câteva ore au trecut ca gândul. Bineînțeles, după atâta mers ne-a luat și foamea. Așa că am mers la Burger House să ne potolim foamea și setea. Și uite așa s-a terminat prima ediție a evenimentului Photo Hunt.

Photo hunt

Daaar, abia acum vine partea cea mai interesantă. Fiecare dintre noi am ales cele mai frumoase 5 fotografii ale noastre iar Ion le-a adunat într-un articol. Aici se vor supune votului iar cel cu fotografia câștigătoare la următorul eveniment va avea masa asigurată de restul concurenților. Fotografiile sunt puse în ordine aleatorie și fără a se ști autorul. Astfel fiecare va vota exact fotografia care îi place și nu va conta de cine este făcută.

Ingenios, nu?

Photo hunt

Puteți să votați fotografia preferată în articolul lui Ion pe blog. Și chiar vă rog să aruncați un ochi pe toate pozele pentru că sunt superbe. Iar dacă vă plac evenimentele offline ale bloggerilor, v-am mai povestit și aici despre un eveniment din Galați.

Photo hunt

Un follow și un like aici:


12 thoughts on “Photo hunt – “Dunărea bătrână””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!