Iconic Fever de la E.D.A. Cosmetics

Iconic Fever de la E.D.A. Cosmetics

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Cred că tocmai am devenit obsedată de această paletă Iconic Fever, Makeup Revolution London de la E.D.A. Cosmetics.

Iconic fever

După cum v-am obișnuit, îmi plac paletele care au culori pământii. Ultima paletă despre care v-am povestit avea tot culori pământii, dar sunt un pic mai liniștite. Astăzi vom vorbi despre această paletă, Icon Fever, cu care se poate obține atât un machiaj de zi cât și un machiaj de seară. Defapt cred că această paletă este mult mai potrivită pentru un machiaj de seară. Cel puțin eu o găsesc perfectă pentru un machiaj mult mai intens.

Iconic Fever

Ca sa vedeți culorile mult mai bine am făcut și un Swatch pentru voi. Este prima dată când am făcut asta și bineînțeles m-am distrat.

Iconic Fever

Pentru că sunt atât de mult culori, 15 mai exact, prima dată nu mi-au încăput toate pe antebraț așa că a trebuit să mă șterg și să o iau de la capăt. Da , știu, foarte amuzant. Dar și mai amuzat a fost când prietenul meu a văzut ce fac și reacția lui a fost: “Ce faci? Ai înnebunit?” Nu înțelegea ce fac și de ce mi-am desenat antebrațul că un tigru.

În fine, trecând peste partea amuzantă și revenind la lucrurile serioase, paleta aceasta a primit 10+ de la mine. Are și culori deschise și culori închise și bineînteles și culori sidefate. Culorile sunt foarte pigmentate, se blenduiesc bine și rezistă cu brio unei zile întregi de muncă plus sală.

Iar asta nu e singura paletă superbă pe care o au ei. Pe pagina lor de Facebook E.D.A  Cosmetics găsiți toate minunățiile de palete pe care le au, și nu numai.

Pro Lipstick Retro Flashback

Tot de la ei am și acest ruj superb Pro Lipstick Retro Flashback. Este foarte cremos, are efect de ruj mat și nu are miros.

E.D.A. Cosmetics

Cam așa arată pe buzele mele. Vreau să vă zic că m-a surprins foarte plăcut rezistența lui. După ce am băut cafea, mâncat micul dejun și prânzul, buzele mele în continuare arătau impecabil.

E.D.A. Cosmetics

Voi ce părere aveți despre această paletă? 

Și mai important, vi se pare că mă prinde această culoare de ruj sau să revin la rujurile mele închise la culoare?14 thoughts on “Iconic Fever de la E.D.A. Cosmetics”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!