Cupio – #GetMetallic

Cupio – #GetMetallic

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Cu siguranță ați auzit de Cupio și cu siguranță ați folosit măcar o oja de la ei. Dar ați încercat rujul mat-metalic #GetMetallic?

De ziua mea am primit un cadou minunat de la Cupio.

Ce a conținut cadoul?

Nu-i așa că este superbă?

Cupio

Este o mini agendă Cupio pe care o port zi de zi cu mine în geantă. Din cauză că sunt foarte ocupată, uneori îmi aduc aminte că mai am ceva de făcut dar … uit  imediat. Așa că imediat ce îmi aduc aminte ceva, îmi scriu repede în agendă. Fie că este un lucru pe care trebuie să îl fac, fie că este ceva de plătit sau de cumpărat, îmi notez aici. Și nici nu vă închipuiți cât de mare este satisfacția atunci când văd cât mai multe rânduri taiate, adică rezolvate.

Beauty Blender

Eu folosesc de mult burețelul roz pentru a-mi întinde fondul de ten. Îmi place foarte mult finish-ul pe care mi-l conferă. Nu cred că am reușit să obțin rezultatul acesta perfect cu nimic altceva.

Cupio

Iată cum se folosește:

1. Se înmoaie buretele în apă curată, în felul acesta buretele aproape își va dubla volumul. Acest pas este necesar pentru ca buretele să nu absoarbă prea mult produs cosmetic.

2. Se stoarce surplusul de apă.

3. Se aplică fond de ten/pudră/corector și se începe aplicarea produsului cosmetic prin mișcări de tapotare.

Rujul Cupio #GetMetallic

Am lăsat vedeta articolului la final. Pentru mine este o mare noutate acest tip de ruj. Folosesc nuanțe nebune în mod normal. De la mov la roz și până la roșu. Dar o nuanță metalică nu am mai folosit până acum.

Cupio

Al meu este în nuanța Love Gold. L-am și purtat bineînțeles, dar ca să îi vedeți nuanța mai bine, l-am testat pe mână. În caz că vă întrebați, m-am chinuit și frecat ceva timp pe mână până să se ia și tot nu am putut să îl șterg bine. Deci vreau să evidențiez că este foarte rezistent. Are totuși o textură foarte cremoasă și se simte bine pe buze.

Cupio

Voi ați folosi această nuanță?17 thoughts on “Cupio – #GetMetallic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!