Dă-i unfriend acneei cu blândețe

Dă-i unfriend acneei cu blândețe

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Dă-i unfriend acneei cu blândețe. Asta ne sfătuiesc cei de la Eau Thermale Avène.

De curând am aflat prin intermediul unei bloggerițe – Anaa Bluu – de existența unei campanii anti acnee. Această campanie este susținută de cei de la Eau Thermale Avène și Sensiblu prin gama Cleanance. După cum și numele ne spune, scopul este de a ne ajuta împotriva coșurilor.

Ten gras, puncte negre și cosuri

Acestea nu sunt problemele adolescenței. Ele sunt cu noi mereu. Eu una încă nu am reușit să scap de coșuri. Da, mi se curăță tenul, arată aproape perfect. Dar când îmi este lumea mai dragă atunci se găsește câte unul să apară. Și atunci iar trebuie să o iau de la capăt cu toate tratamentele. Așa că eu zic despre această campanie că este mai mult ca bine-venită.

Cleanance

Acneea

Pielea are un aspect uleios sau lucios și câteva coșuri sau puncte negre apar pe față. Aceastea sunt semnele frecvente ale acneei atât la băieți cât și la fete. Astfel, pentru că evoluția acneei este foarte imprevizibilă, este necesar să fie luată în serios și tratată cu produse cât mai profesionale.

Dă-i unfriend acneei

Pasul 1: curățarea feței

Pentru curățarea feței eu folosesc seara când mă demachiez acest gel Cleanance. Încerc pe cât posibil să evit a mă spăla pe față cu orice fel de săpun. Îmi place acest gel pentru că face spumă și curață bine tenul de machiaj și impurități. Bineînțeles, îl folosesc și dimineața înainte de a mă machia deoarece reduce excesul de sebum și purifică tenul.

Dă-i unfriend acneei

Pasul 2: hidratarea tenului

Pentru a reduce roșeața și pentru a elimina coșurile cu blândețe, aplic crema Cleanance Expert după demachiere. O folosesc seara și dimineața după curățarea tenului.

Dă-i unfriend acneei

Dacă îți place să îți îngrijești tenul și cu produse home made, ca mine, acum ceva timp am scris despre o rețetă care ajută la eliminarea urmelor lăsate de acnee.

Când acneea vrea să lege o prietenie cât mai lungă cu tine, îndepărtează-o cu tact și blândețe. Nu o brusca, nu o amenința și nu o tortura nici măcar cu vârful degetelor. “Eau Thermale Avène”

Voi ce produse utilizați pentru curățarea tenului și împotriva coșurilor?

Un follow și un like aici:


17 thoughts on “Dă-i unfriend acneei cu blândețe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!