Provocare Vitamix acceptată!

Provocare Vitamix acceptată!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Am primit o provocare de la Vitamix și bineînțeles am acceptat-o și m-am decis să vă povestesc și vouă despre această experiență.

Provocare Vitamix acceptată

După cum am spus și mai sus, am primit o provocare foarte interesantă de la Vitamix. Provocare pe care am acceptat-o și am îndeplinit-o cu mare drag. Ei bine, ca să nu vă mai țin în suspans, a trebuit să merg la ei în magazin să îmi aleg produse în valoare de 100 de lei.

Vitamix

Magazinul din Galați este în Shopping City aproape de intrarea de la DM.

Bineînțeles, am avut specificate de la început mărcile incluse. Acestea fiind : Adams, Springmarkt, Iceveda, Oma Gertrude și Bunica Agafia.

Ce produse am ales?

Ei bine eu am încercat să iau produse cât mai diversificate de la toate mărcile. Așa că am luat:

Adams

– un ulei din nucă de cocos, presat la rece. Acesta este de mărime medie și este de la Adams. Despre uleiul de cocos am scris aici mai multe detalii. Cum și pentru ce îl utilizez mai exact.

Ulei de cocos

Springmarkt

– o pungă mică de semințe de in de la Springmarkt. Eu și mama, mai mult mama… consumăm semințele de in măcinate, o linguriță dimineața. Mie îmi mai place să le pun și în iaurt împreună cu alte semințe sau cu fructe uscate. Semințele de in ajută foarte mult pentru tranzitul intestinal.
Semințe de in

Bunica Agafia

– un șampon împotriva căderii părului cu extract de bere de la Bunica Agafia. Eu l-am ales pe acesta împotriva căderii pentru că înafară de cojile pe care le mai fac uneori când sunt stresată și mă scarpin în cap, nu mai am altă problemă cu părul decât căderea. Nu cade mereu, încerc să evit și pieptănatul doar ca să diminuez cât mai mult căderea, dar orice fir căzut pentru mine e o tragedie. Exagerez și eu, dar chiar urăsc să îmi cadă părul. Așa că am l-am ales pe acesta, am văzut și că este cu extract de bere și auzisem că e bună berea împotriva căderii. Deja l-am și testat. Îmi place mirosul subtil pe care îl lasă părului meu. Îmi place că deși nu am utilizat balsam, părul meu este foarte moale și ușor de descurcat. Și nu în ultimul rând, îmi place și faptul că observ un oarecare plus de volum.

Șampon împotriva căderii părului

Iceveda

– un herbal body scrub pentru piele uscată de la Iceveda. Miroase atât de bine și îmi place atât de mult încât cred că îl voi termina foarte repede. Are un miros dulce și plăcut. Nu este prea aspru dar suficient de dur încât să își facă treaba și îmi lasă pielea foarte catifelată.

Body scrub

– un herbal hair serum pentru păr slabit și avariat tot de la Iceveda.

Hair serum

Inițial luasem și o cremă pentru picioare de la Oma Gertrude dar m-am răzgândit apoi și am luat altceva.

Oricum mă bucur că mi-am putut lua atât de multe produse și totuși să mă încadrez în cei 100 de lei. Și în plus mi-am luat produse atât pentru corp cât și pentru păr și chiar și de mâncat. Deci eu zic că ăsta chiar e un lucru bun iar concluzia este că Vitamix este un magazin bun de cheltuit banii.

Voi ce ați mai încercat de la aceste mărci?

Un follow și un like aici:


25 thoughts on “Provocare Vitamix acceptată!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!