Prima mea experiență cu genele fir cu fir

Prima mea experiență cu genele fir cu fir

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Ieri am fost pentru prima dată să îmi pun gene și după câteva discuții am ajuns la concluzia că m-ar avantaja genele fir cu fir 2D.

Prima impresie despre aceste gene fir cu fir

Prima impresia este foarte bună. Acum nu știu dacă totul se datorează Ramonei de la Taboo Lashes care lucrează impecabil sau în general este ok. Inițial am ezitat puțin – mai muult – în a-mi pune extensii de gene deoarece auzisem tot felul de lucruri cum ar fi :

Nu le-am putut suporta! Mă dureau ochii! Mă trăgeau genele în jos! Le-am dat jos a doua zi!

Normal că te sperii când auzi alte persoane cum se plâng. Iar eu cum am ochii foarte sensibili, m-am gândit foarte bine înainte să sun pentru programare. Până la urma m-am decis să mă duc, aparent, iar când am ajuns acolo mi s-au pus mai multe întrebari de genul :

  • Dacă îmi doresc ca genele să fie foarte voluminoase – am plecat de acasă cu gândul să îmi fac 1D dar până la urma am ales 2D pentru că am considerat că ar fi bine totuși să am ceva mai mult volum.
  • Dacă îmi doresc ca genele să fie lungi – cum eu port ochelari, am ales să nu fie foarte lungi pentru a nu mă deranja.

M-am demachiat și m-am întins. Începutul cred că a fost cea mai puțin plăcută parte. Pentru a nu se lipi genele de sus de cele de jos a trebuit să îmi pună niște plasturi speciali pe genele de jos. A trebuit să mă uit în sus în lumină și am lăcrimat pentru câteva secunde. Asta din cauza luminii și cam atat. Oricum, i-a pus cu mare atenție încât atunci când am închis ochii nici nu i-am mai simțit. În rest, a lucrat atat de calm, ușor și plăcut încât nici nu simțeam că se întâmplă ceva cu genele mele.

Durată

Ca timp de lucru cred că au fost în jur de 2 ore jumate – 3. Plus că la final mi-a făcut și câteva poze. Dar nici nu am simtit aceste ore. M-am bucurat că am putut să stau să nu fac nimic timp de 3 ore.

Mod de îngrijire

1. În primele 24 de ore de la aplicare se evita contactul cu apa sau aburii.

2. Nu se folosesc produse pe bază de ulei în jurul ochilor pe toată durata purtării extensiilor de gene fir cu fir.

3. Extensiile se spală regulat cu șampon de bebeluș sau orice spumă de curățare a ochilor dar să nu conțină ulei sau glicol.

4. Se evita frecarea ochilor și dormitul cu capul în pernă.

5.Se evita tușul și produsele de machiaj rezistente la apă.

Concluzie

A contat foarte mult că a discutat cu mine și mi-a pus mai multe întrebări pentru a afla ce mi-aș dori. Asta s-a resimțit la final atunci când am deschis ochii și am văzut că genele fir cu fir arată exact așa cum mi-aș fi dorit. Și chiar îmi plac foarte mult aceste gene. Îmi place că îmi schimbă foarte mult privirea. Cu mascara oricat aș încerca și oricâte straturi aș pune, nu aș putea obține acest look.

Vă las aici câteva poze și aștept să îmi spuneți ce părere aveți și dacă voi aveți gene sau dacă intenționați să vă puneți.

fir cu fir

fir cu fir

Fir cu fir

Fir cu fir

Fir cu fir

Un follow și un like aici:


29 thoughts on “Prima mea experiență cu genele fir cu fir”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!