Nu Skin + cel mai mare spion : Google

Nu Skin + cel mai mare spion : Google

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. În acest articol vreau să vă povestesc o experiență foarte ciudată cu dragul nostru prieten, Google, și primul meu contact cu produsele Nu Skin.

Acum ceva timp o mătușă mi-a spus despre produsele Nu Skin. Nu auzisem de ele, nu le încercasem, habar nu aveam despre ce este vorba. Ea mi-a trimis o poză cu o mască de păr și m-a rugat să o ajut să o comande de pe internet. O mai cumpărase din altă țară și nu era sigură ce trebuie să facă pentru a o comanda de pe internet. Mă rog, am ajutat-o. Am căutat site-ul, i-am găsit respectivul produs și i-am dat un link de pe care să îl comande.

Ce a fost ciudat?

Acum urmează partea ciudată a Google-ului. La câteva zile după toată experiența cu mătușa mea și cu produsele Nu Skin, m-a contactat o persoană pe instagram de pe pagina My e-Spa. Mi-a spus că vrea să îmi recomande niște produse foarte bune și naturale și dacă mă interesează să mă alatur comunității ei de pe facebook. Ghiciți ce produse? Da, exact, era vorba despre produsele Nu Skin. Grupul de pe facebook tot My e-Spa se numește iar aici, Laureline Palmade, oferă tuturor sfaturi de skincare. De altfel este o persoană foarte drăguță. Chiar am avut câteva conversații cu ea și mi-a dat o mulțime de sfaturi în legătură cu rutina tenului. 

Așa că dacă aveți orice fel de întrebări, puteți să vă alăturați comunității ei de pe facebook și vă poate ajuta cu tot felul de sfaturi și trucuri.

Bineînțeles că m-au atras produsele. M-am decis să testez și eu un Lip Gloss și o Mascara. Așa că vreau să vă povestesc și vouă în câteva cuvinte.

Nu Skin Contouring Lip Gloss

Spuneți adio buzelor subțiri și nedefinite cu Nu Colour Contouring Lip Gloss, care vă oferă buze pline, bine conturate cu aspect întinerit. Acest luciu de buze foarte strălucitor, conține o oligopeptidă. Aceasta definește și conturează buzele, concentrând-se pe ”arcul lui Cupidon”, care tinde să dispară odată cu vârsta. Dovedit clinic că stimulează producţia de colagen, aceste peptide vă ajută să obţineţi buze mai pline și mai bine conturate în numai 28 de zile.

Nu Skin

Deoarece eu prefer să am buzele colorate, folosesc Lip gloss-ul așa simplu mai mult prin casă pentru că vreau să observ mai repede diferențele. Dar atunci când ies, îl aplic peste un ruj. Astfel reușesc să am nuanța mea preferată de ruj și să ii ofer și strălucire. Procedez în ambele moduri pentru că știu că rezultatele se vor vedea mai bine doar dacă utilizez cât mai des produsul.

Nu Skin Curling Mascara Black

Nu Skin

Cu Nu Colour Curling Mascara negru reușesc să am mereu o privire de neuitat. Eu folosesc această mascara în paralel cu cea pe care am prezentat-o aici.  Dacă ați citit și acel articol, am spus că îmi place să utilizez mascara cu peria curbată. De aceea am și ales că testez acest produs. Pentru că eram sigură că îmi va fi pe plac. Și chiar îmi este pe plac.

Această mascara este ideală pentru a-mi evidenția ochii și îmi oferă un finish plăcut machiajului de zi cu zi.

Periuța curbată mi se pare cel mai ușor de utilizat. Îmi separă chiar bine genele, nu rămân deloc lipite. Iar textura lichidă ajută foarte mult aici.

Și în plus îmi place că îmi deschide foarte mult privirea.

Nu Skin

În concluzie, mascara chiar m-a lăsat plăcut surprinsă. Lip gloss-ul încă îl mai testez și urmează să revin pe facebook cu o poză before and after.

Voi ați auzit de această marcă ? Ați încercat ceva de la ei ?

Un follow și un like aici:


31 thoughts on “Nu Skin + cel mai mare spion : Google”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!