Yves Rocher

Yves Rocher

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Cred că nu sunt singura care adoră produsele Yves Rocher așa că azi m-am decis să vă arat ce am mai testat de la ei.

Cu siguranță ați avut prin liceu sau facultate cel puțin o colegă care să fie reprezentant Yves Rocher și care să vă tenteze mereu cu tot felul de bunătăți. Bineînțeles nici eu nu am fost scutită de necruțătoarele cataloage care adesea m-au atras în jocul lor cu produse care de care mai atrăgătoare și frumos prezentare.

În momentul de față folosesc de la ei :

Rimel Sexy Pulp Volume Extrême

Îmi place la aceast rimel faptul că pensula este ușor curbată și astfel ating cu ușurință toate genele. Textura este una cremoasă ușor spre lichidă, ceea ce pe mine mă mulțumește. Textura sa cremoasă îmbogățită cu ceară de Carnauba îmbracă genele pentru un volum extrem și o privire glamour timp de 12 ore, fără efect de gene încărcate. Fără parabeni. Fără parfum. Testat sub control oftalmologic. Dacă îmi întorc puțin genele și apoi aplic două straturi din această mascara, eu deja am obținut un machiaj de zi, al ochilor, cu care pot ieși din casă.

Yves Rocher Riche Cremè

Este o cremă intens regeneratoare cu 30 de uleiuri prețioase. Wow…. 30!! Mirosul este unul plăcut, subtil. Textura este cremoasă, intră foarte repede în piele și lasă tenul foarte luminos. Zi după zi, ridurile sunt netezite, iar pielea devine mai suplă și își regăsește confortul.

Elixir Jéunesse

Este o cremă de zi, reparatoare și anti-poluare. Textura este cremoasă cu ușor aspect de gel. Mirosul este foarte plăcut și fresh. Intră repede în piele și lasă tenul catifelat. Imediat, luminozitatea tenului este reactivată, pielea respiră, este odihnită și detoxifiată.

Quì L’amour – mostră de parfum

Este apă de parfum și miroase divin! Este puțin dulce. Fix pe placul meu și mă tentează să mi-l achiziționez.

« Oui à l’Amour este o declarație de curaj și de pasiune. Este întâlnirea neașteptată dintre o prospețime acidulată și o senzualitate vibrantă. Notele crude de Angelica exaltează feminitatea naturală a Trandafirului. Acest buchet luminos este completat de dulceața învăluitoare a Bobului de Tonka asociată cu eleganța lemnului de Cedru. Oui à l’Amour este parfumul complice al iubirii fără sfârșit. »
Sophie Labbé, Parfumier

Riche Crème

Loțiune de zi. Este o loțiune lichidă, reconfortantă și anti-rid. Textura sa calmează imediat pielea și ii redă suplețea. Pielea este mai suplă pentru 87% dintre femei. Tot despre cremele anti-rid v-am mai povestit și aici.

Am mai încercat și Sebo Végétal Matify care este o cremă gel matifiantă. Este super lichidă, miroase plăcut și partea bună este că nu conține coloranți și nici parabeni.
La început tenul arată super lucios și parcă ud ..dar după câteva secunde intră în piele, se usucă și tenul rămâne super mat cu aspect de fond de ten . După aplicare tenul meu a rămas fin și catifelat.

În concluzie dacă ar fi să fac un top 3 al acestor produse, el ar arata așa :

1. Sebo Végétal Mattify;

2. Mascara Sexy Pulp;

3. Quì L’Amour.

Dacă ar fi să alegeți un top 3 al produselor utilizate de voi de la Yves Rocher, care ar fi acela?

(Iar ca o paranteză, pentru că astăzi este 1 Martie, vă urez tuturor o primavară frumoasă, cu multă sănătate și soare în suflet. Vă pup! )

Un follow și un like aici:


21 thoughts on “Yves Rocher”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!