Bloggers Arena Galați 5

Bloggers Arena Galați 5

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. După cum vă spuneam și aici, ieri pe 24 februarie am participat la Bloggers Arena Galați ediția a 5-a.

Ce am băut și ce am mâncat?

Ziua a început cu o prezentare despre cafeaua de la Starbucks . Ne-au spus unde se cultivă, cum se usucă și cum se prepară cafeaua propriu-zis. Am continuat cu o degustare bineînțeles. Și cum cafeaua merge cu ceva dulce, cei de la Starbucks ne-au adus și prăjiturele.

După ce am terminat cu cafeaua și cu prăjiturelele, i-am avut pe cei de la MaxFitness care ne-au pus la mișcare. Am făcut o încălzire și câteva exerciții pentru brațe și picioare. Fetele au fost drăguțe și ne-au dat și câteva detalii despre clasele pe care le țin ele la sală.

Și cum după mișcare te taie foamea, noroc că am avut sandwish-uri de la Gonzalex . Ne-am înfruptat cu sandwish-uri, am băut bere – o “SKOL ” la toată lumea – și după asta a început distracția.

Am mai avut și prajiturele delicioase de la Brutăria Frontera de care ne-am putut bucura pe parcursul zilei, și pizza la prânz.

Ce ne-am jucat la Bloggers Arena Galați 5?

Am avut mai multe campionate la care ne-am înscris fiecare după preferințe. Fiecare campionat a fost sponsorizat ca mai apoi câștigătorii să primească și recompense.

Campionatele au fost:

  • Dance Central 3, sponsorizat de MaxFitness . Aici câștigătorii au primit câte o lună la sală. Eu din pacate nu am reușit să ajung în finală.
  • Activity, sponsorizat de Starbucks. Spre surprinderea mea, am reușit să câștig la Activity iar premiul primit a conținut o cutie cu pastile pentru aparatul de cafea, un abonament SC Oțelul Galați și o lună la sală la MaxFitness . Din pacate am abonamentul plătit deja pe câteva luni, deci cel mai proabil îl voi da cuiva. Am mai primit și un voucher la ABeauty Clinique pentru un tratament facial. Cred că dintre toate , cel mai încântată sunt de tratamentul de față pe care mi-l voi face la ABeauty. În primul rând sunt foarte curioasă cum va decurge tratamentul și în al doilea rând sunt curioasă de efectul final.

  • Bloggerman, este un joc făcut de cei de la THECON . Ei au fost gazda noastră primitoare, iar jocul se poate găsi pe site-ul lor. Tot pe site au publicat poze și filmulețe de la edițiile anterioare.
  • Super Mario.
  • FIFA18 2 vs 2 sponsorizat de SCOG. Mi s-a părut foarte interesant organizat acest campionat. În mare fetele nu se implică la FIFA așa că organizatorii au pus regula ca fiecare băiat care se înscrie să își ia o fată în echipă. Și uite așa am ajuns să joc și eu FIFA pentru prima dată și chiar m-am descurcat destul de bine. Sau mai bine zis, Ion s-a descurcat să mă îndrume bine.
  • CSGO sponsorizat  de Adquest IT.

Alte atracții

Pozele au fost făcute de fotograful nostru nelipsit Marian Photography  iar hanoracele pe care băietii le-au purtat au fost personalizate de către cei de la RUVIX.

A era să uit, am avut si o cabină foto de la FotoBox Cabina Foto Galați cu care ne-am distrat toată ziua.

Iar după atâtea poze cred că v-ați dat deja seama că a fost o zi de sâmbătă cu multă distracție, voie bună, mâncare, băutură și oameni buni. Cu alte cuvinte, abia aștept Bloggers Arena Galați 6.

Un follow și un like aici:


20 thoughts on “Bloggers Arena Galați 5”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!