Soluție cu Aloe Vera anti-electrizare

Soluție cu Aloe Vera anti-electrizare

Bună, eu sunt Mihuț🐞. Bine ai venit sau revenit pe blogul meu. În sfârșit am găsit o soluție anti-electrizare pentru păr pe care să o pot face eu acasă.

Atunci când port un pulover mai gros sau dacă port căciulă sau glugă mi se electrizează super tare părul. Am această problemă de curând, nu știu de la ce, probabil doar din cauza frigului. Și probabil nu sunt singura cu această problemă.

Așadar am început să caut o metodă naturală anti-electrizare. Și printre multe rețete am găsit o soluție cu aloe-vera.

Ingrediente

– o frunză de aloe-vera.

– 2-3 picături de ulei esențial – eu folosesc ulei esențial de lămâie și de portocale.

– 2-3 picături de ulei din sâmburi de struguri – dacă ai păr cu tendință de îngrășare mai bine ai sări acest pas. Am scris aici mai multe despre acest ulei.

-apă.

-și bineînțeles, un recipient cu puverizator.

Mod de preparare

Am luat o frunză mai bătrână de la plăntuța mea de aloe-vera, am tăiat-o pe lungime și apoi cu o lingură am ras tot gelul. L-am amestecat cu o furculiță până am obținut o soluție omogenă. Apoi am pus apă în cantitate dublă față de cantitatea de aloe-vera. Am amestecat bine și în final am adăugat si picăturile de ulei de sâmburi de struguri și de ulei esențial de lămâie și de portocală.

Beneficiile soluției anti-electrizare

Uleiul de lămâie este eficient ca un tonic pentru păr. Multe femei folosesc acest tip de ulei pentru a obține un păr rezistent, sănătos şi strălucitor. Poate fi de asemenea utilizat pentru eliminarea mătreţii.

Încorporarea uleiului de portocală în acest ser ajută pentru părul normal, tern, devitalizat, lipsit de suplețe și strălucire.

Aloe-vera este un bun hidratant pentru păr, luptă împotriva mătreței și totodată hidratează firul de păr atunci când are tendință de electrizare.

Eu folosesc această loțiune dimineața. Cum eu am nevoie de o cafea pentru a-mi putea începe ziua în forță, la fel și părul meu are nevoie de un bust de vitalitate! Bineînțeles, o mai folosesc și de câte ori simt că mi se electrizează părul sau că nu este în forma lui cea mai bună.

Cum vi se pare? Voi ați încerca această soluție?

 

 21 thoughts on “Soluție cu Aloe Vera anti-electrizare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!