Bloggers Lan Party XVII

Bloggers Lan Party XVII

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Weekend-ul acesta am avut norocul de a participa la încă o ediție de Bloggers Lan Party la București și vreau să vă povestesc și vouă cum s-a desfășurat toată petrecerea.

Despre ce este vorba?

După cum îi spune și în nume, BLP este un eveniment dedicat bloggerilor, vloggerilor dar nu numai. De data aceasta au fost puse la bătaie și 50 de invitații pentru cititori/ urmăritori. Eu am fost una dintre norocoasele bloggerițe cu invitație. Dacă te interesează să vezi ce bloggeri au mai participat, pe site-ul lor au o listă cu toți invitații.

Ce s-a jucat la Bloggers Lan Party XVII?

Ne-am distrat toata ziua jucând : FIFA18, Mortal Kombat X, Guitar Hero Live, NBA2K18, PUBG, Grand Trismo, PlayLink plus Activity.

M-am înscris în câteva campionate și eu. Bineînțeles m-am înscris la Guitar Hero unde chiar am reușit să ajung în semi-finală.

Am jucat și Mortal Kombat X, unde colegul Boghix m-a bătut încă din prima etapă.

 

Cel mai distractiv mi s-a părut Grand Turismo. Ce a fost atât de fascinant la acest joc, a fost faptul că organizatorii BLP au imitat perfect senzația de condus. Au avut scaun, pedale, volan de racing pe un simulator auto și în plus au avut ochelarii PlayStation VR care au completat perfect experiența de a conduce.

A fost și un campionat de robosumo organizat de cei de la Bitdefender. Aici toți participanții la turneu au primit soluții de securitate Bitdefender, iar finaliștii, rucsaci antifurt cu port-uri USB. În plus campionul a câștigat și o sesiune privată de How It’s Made cu echipa FLEX.

Mi-am pus creierul la contribuție și la Activity. Aici am reșit să ajungem în finală.

Bineînțeles mâncarea, băutura și cafeaua au fost oferite tot de ei. Și cum petrecere fără băutură nu există, am avut și o roabă cu shot-uri de la Shoteria.

Shot-urile ca shot-urile, dar priviți de către cine a fost adusă roaba cu shot-uri.

Jocuri au fost, distracție a fost, oameni frumoși au fost, mâncare a fost, băutură a fost, cafea a fost. Ce mai?! Am fost răsfățați complet. Acestea fiind spuse, abia aștept să vină sâmbăta urmatoare pentru că, după cum vă ziceam și în articolul de Valentine’s Day, urmează Bloggers Arena Galați ediția 5.

 

Un follow și un like aici:


27 thoughts on “Bloggers Lan Party XVII”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!