O nouă apariție la Melkior

O nouă apariție la Melkior

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi la ora 10:00 a avut loc lansarea noului Ultrashine Lipgloss de la Melkior.

Mare mi-a fost mirarea ieri dimineață când am ajuns la muncă și am văzut că aveam un mesaj pe telefon de la Urgent Cargus. În mesaj mi se zicea că în decursul zilei trebuie să aștept la adresă pentru că îmi va ajunge coletul! Inițial chiar m-am speriat puțin pentru că nu îmi aminteam să fi comandat ceva. Mă rog, am și uitat de mesaj între timp.


Când am primit coletul și am văzut că este noul Ultrashine Lipgloss de la Melkior am fost foarte bucuroasă. Văzusem și la alte bloggerițe că urmează lansarea, dar chiar nu mă așteptam să îl primesc și să am posibilitatea de a-l testa înainte de a fi lansat.

M-a cucerit din prima!! Până și punguța personalizată în care a venit, este foarte simpatică. O mare de mov, asta se observă la prima vedere!❤ Bineînțeles, l-am testat imediat. De cum l-am deschis am simțit mirosul absolut plăcut, de prăjituri parcă. Aseară l-am testat pe buzele proaspat demachiate și se așează super ușor deoarece are un aplicator în formă de diamant foarte fin și are textură ușoară și confortabilă. Iar astăzi l-am aplicat peste un ruj lichid mat, tot de la Melkior Matte Stain nuanța Taboo – iar rezultatul a fost superb. Eu în general port nuanțe de mov pe buze, iar glossul acesta mi se potrivește. Aplicat peste rujul mat, acest lipgloss cu particule de sclipici mov, mi-a facut buzele să pară mult mai voluptoase și mi-a oferit un plus de strălucire.

Melkior a creat pentru noi Lipglossul Ultrashine în două variante cromatice una mai superbă decât cealaltă:

Sirena (12510)

True (12511)

Ambele nuanțe conferă strălucire extremă datorită particulelor sclipitoare. Sunt luminosase și au o aromă placută.

De ce merită să folosim noul Ultrashine Lipgloss de la Melkior?

Din ce am observat eu până acum, deja am găsit câteva motive:

• Aduce strălucire extremă pe buze și poate fi folosit și peste un ruj mat;
• Face buzele voluptuoase fără senzație lipicioasă;
• Textura este fină și confortabilă – mie îmi place că este chiar cremos;
• Aplicarea e usoară – se ia pe pensulă suficient cât pentru o aplicare.

În concluzie, este un lipgloss care poate fi folosit în fiecare zi pentru un look diafan, dar și împreună cu un ruj mat, căruia doresc să îi ofer un plus de strălucire. Indiferent de alegere, buzele mele vor avea un aspect mult mai plin și apetisant.

Poartă luciul de buze Ultrashine Lipgloss și vei atrage privirile tuturor! Meriți să te simți frumoasă și iubită cu orice ocazie!

Ce nuanță vă place cel mai mult ?

Un follow și un like aici:


21 thoughts on “O nouă apariție la Melkior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!