Valentine’s Day!

Valentine’s Day!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi m-am decis să discut despre un subiect mai delicat, anume : ziua iubirii – Valentine’s Day.

De ce zic delicat ?

Am auzit tot felul de păreri:

“ne putem lua cadouri oricând”, “nu avem nevoie de o zi anume pentru a celebra iubirea dintre noi”, “nu este nevoie de o zi specială pentru a ieși la o cină romantică”, “putem să fim romantici unul cu celălalt în orice zi”

… și așa mai departe.

Probabil ați auzit și voi aceste replici sau poate chiar voi le folosiți. Adevărat, nu este nevoie de o zi specială pentru a ne face cadouri sau pentru a ieși la o cină. Dar să fim seriosi acum… cine mai face cadouri așa din senin ? Recunosc,  eu mă mai trezesc cu câte o floricică de la scumpul meu prieten. Dar nu văd de ce nu ne putem folosi de această zi pentru a face mici gesturi de iubire. Până la urmă, la fel ne folosim si de crăciun pentru a oferi cadouri.

Valentine’s Day vs Dragobete

Și în plus mai intervine și problema: să sărbătorim pe 14 februarie de Valentine’s Day sau pe 24 februarie de Dragobete?? În fine, anul acesta am rezolvat problema cu Dragobetele. Ne vom petrece toată ziua la Bloggers Arena Galați. Un eveniment pentru, și despre bloggeri, iar cum noi suntem bloggeri amandoi, de ce nu ? O zi de distracție și socializare nu strică. BAG a ajuns la ediția 5, iar până acum am participat la toate. Odată cu apariția evenimentului cu numărul 5, a apărut și site-ul oficial. Vă invit aici să vedeți mai exact despre ce este vorba și cum s-au desfășurat edițiile anterioare. Ca să vă convingeți cât de fun a fost ultimul eveniment, vă las aici câteva poze de la BAG4:

 

Idei de cadouri

De asemenea băieți vreau să vă las aici 3 idei de cadouri pentru persoanele iubite:

1. Am zărit un set drăguț de la RIMMEL care conține: Gel pentru sprâncene + Bază fard de pleoape + Paletă farduri + Pudră + Mascara+ Ruj de buze; <3

2.  Pentru consumatoarele de ceaiuri un pachet de pe VEGIS ce conține un ceainic de sticlă cu infuzor cu capac și mâner + ceai de Iasomie – sau același pachet, doar că vine cu ceai verde;

3. Dacă este băutoare de cafea, puteți să alegeți o cafea cu una dintre aromele ei preferate de aici.

Era să uit, dacă ești blogger te invit pe site să te înscrii și tu la Bloggers Arena Galați și să ne distrăm împreună acolo. Sper să aveți o zi plină de iubire atât pe 14 februarie cât și pe 24 februarie.

Vă aștept cu păreri despre sărbătoarea iubirii cât și despre BAG.

 22 thoughts on “Valentine’s Day!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!