Să fie cu dragoste!

Să fie cu dragoste!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu.

Dacă până acum nu ați crezut în dragoste la prima vedere, priviți aici la minunațiile astea de la Sleek MakeUp.

La prima vedere paleta de farduri Sleek MakeUp A New Day este deja minunată. Pe mine m-a cucerit de cum am scos-o din punguță. Este de un negru mat fin de îți vine să o ții în mâini toată ziua, iar brandul este scris lucios și adună reflexii. Genială!

Sinceră să fiu până acum nu am avut  multe palete pentru că nu prea mă machiez colorat. Am două și au toate nuanțele posibile, de la roșu la albastru și chiar verde. Defapt nu e că nu vreau să le folosesc pe toate, problema este că nu mă pricep și mă sperie toate acele culori “turbate”.

Așa că stăteam cu paleta în mâini și în timp ce mă bucuram de textura fină îmi ziceam în gând :

te rog să fii cu nuanțe naturale, te rog să fii cu nuanțe naturale.

Paleta Sleek MakeUp A New Day

Așadar când am deschis-o și am văzut ce conține, am rămas de-a dreptul uimită. Cum să nu te îndrăgostești de asemenea culori ?! Bineînțeles, am și testat-o, defapt am început să o folosesc aproape zilnic pentru că este o paletă de zi. Ea conține 12 culori în total, 6 fiind mate și 6 sidefate, perfecte pentru un machiaj nu prea strident, bun de purtat zi de zi.  Sunt puțin prăfoase, dar cu o pensulă potrivită nu se risipește prea mult.

Rujul Sleek MakeUp Matte Me

Nu se lasă mai prejos nici rujul Matte Me. Acesta este în nuanța Shabby Chic și este un roz pal. Și aici a fost dragoste la prima vedere. Este o nuanță naturală și vine foarte frumos pe buzele mele. Iar ce îmi place cel mai mult la el, este faptul că se ia pe pensula aplicatoare suficient produs.  Astfel că nu trebuie să reintroduc pensula pentru mai mult produs, nu risc să îl aplic neuniform și nici nu este nevoie să revin pentru a obține culoarea aceea frumoasă. Nu îmi plac rujurile mate care îmi strâng foarte tare buzele și care se șterg pe mijlocul buzei de jos. Nu este cazul aici, nici nu se strange și nici nu se ia prea repede. Mă ține destul de mult și nu îmi fac griji că va începe să arate urat cât sunt la muncă.

În concluzie, pe mine cei de la Sleek MakeUp chiar m-au nimerit cu aceste două produse. Și dacă tot suntem în luna iubirii, am observat că pe site-ul lor se întâmplă ceva draguț cu această ocazie. Anume, au pregatit 24 de cadouri adorabile pentru fiecare zi începând cu 1 februarie și terminând cu 24 februarie. Eu zic că merită să stam pe fază în fiecare zi pentru că nu se știe ce surprize ne pregătesc restul inimioarelor! <334 thoughts on “Să fie cu dragoste!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!