Pentru o zi mi-am răsfățat corpul cu Gerlinea

Pentru o zi mi-am răsfățat corpul cu Gerlinea

Bunăă.. Eu sunt Mihuț🐞, bine ați venit sau revenit pe blogul meu.

După cum v-am spus în articolul despre Galați Beauty Swap unul dintre sponsorii evenimentului a fost Gerlinea. La prima accesare a site-ului lor se poate găsi o prezentare a produselor plus magazinul online de unde le putem cumpăra.

Produse

Este vorba despre batoane care ajută la slăbit sau la menținere după slăbit, băuturi pentru detoxifiere, shake-uri substitut de masă, gustări hipocalorice și suplimente pe bază de plante. De asemenea au și un ghid pentru slăbit în format electronic. Eu am primit ghidul la eveniment și chiar am citit toate sfaturile de acolo cu mare drag.

Tot la eveniment am primit o cutie cu două batoane substitut de masă. Acestea pot fi consumate fie ambele odată pentru înlocuirea unei mese fie se poate consuma doar unul + o salată fără ulei. Batoanele pe care le-am primit eu sunt cu aromă de caramel și sunt delicioase.

Am mai primit și două pliculețe pentru milk-shake cu aroma de ciocolată + shaker, care apropo, este mov și super draguț.  Shake-ul este înlocuitor de masă pentru controlul greutății. Este destinat pierderii kilogramelor în plus, înlocuirii unei mese sau compensării unui exces culinar.

Mod de preparare

Dacă ești la prima încercarea a unui shake la fel ca mine, nu e problemă, este super ușor de preparat. Se pun 200ml de lapte în shaker și conținutul plicului și se amestecă timp de 30 de secunde.

 

 

 

 

 

 

Consistența obținută este fix pe placul meu, nu iese nici prea dens de îți vine să folosesți o linguriță nici prea apos. Este foarte cremos, delicios și mă duce puțin cu gândul la Dr. Oetker original pudding, dar doar ca gust.

Eu le-am încercat astăzi înainte de sală. În mod normal între muncă și sală mai aveam o masă dar astăzi am mâncat un baton și am băut un shake și chiar mi-au furnizat energia necesară pentru sală. În plus sunt foarte bune la gust și le-am savurat cu cea mai mare plăcere. ❤

Intenționez să îmi comand băutura de detoxifiere pentru o cură de 10 zile și batoane și shake-uri pentru slăbit pentru o cură de o săptămână. După ce îmi fac curaj să le comand și le voi testa, voi reveni cu un articol despre rezultatele finale.

Până atunci vă pup și ne regăsim în următorul articol! 🐞😘❤

Le-a utilizat cineva? Păreri?

Un follow și un like aici:


14 thoughts on “Pentru o zi mi-am răsfățat corpul cu Gerlinea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!